[]

bunu nasıl onarırım?

araya yapıştırıcı mı süreyim? nasil ve hangi yapıştırıcı?

bir şeyle mi sıkıştırayım? ne ile?

bir de, açılıp gitmesini nasıl önlerim?

not: kurulumu ben yaptığım için üretici firma değişim-onarim kabul etmez bence. biraz fazla sıkmışım vidalari ki açıldı böyle :/ onu önermeyin yani. onarmaya yardımcı öneriler rica ediyorum.

 
  • kanlakarisikyagmur  (11.06.21 09:27:41) 
ahsap tutkaliyla yapistirip sonra iskenceyle tutturup bekletmek lazim.
ustune iyice saglam olsun diye arkadasin yolladigi plastik kelepcede takilabilir.

  • bay b  (11.06.21 09:31:20) 
Araya yapıştırıcı (ahşap tutkalı veya bali tarzı) sonra da ahşam vidasıyla yukardan aşağıya, sıfır hizalanacak şekilde vidalayabilirsiniz. o zaman sağlam olur.
Bunun için vidadan bir mm daha küçük bir matkapla önden delmeniz gerekebilir çatlamaması için.

  • burfak  (11.06.21 09:34:08) 
deniz tutkalı + işkence, sonrasında üstten bir vida daha


  • veritaslibertas  (11.06.21 09:59:02 ~ 09:59:34) 
peki işkenceyi benim yerime yapabilecek bir mekanizma kullansam mesela ty.gl olur heralde bu. zira bende o ahsabi sıkacak güç yok.

edit: fshsjhsjgs meger sıkma aletinin adı işkenceymiş. ben sıkma işlemi zor olduğu için öyle diyorsunuz sandım fsjsf işkence aleti de tuhaf isimmiş ama şaşırdım
  • levybroo  (11.06.21 10:12:37 ~ 10:51:50) 
@burfak'ın yazdığını yazacaktım ben de, üstten vidaladığın için işkenceye de gerek kalmaz.

Ama öncesinde üstündeki demiri ve vidaları sök, yapıştırma ve vidalama bittikten saonra kurusun, sonra o demirin vidalarına denk gelen yeri matkapla delip civata, pul, somun ile montaj yap.
  • John Bloor  (11.06.21 10:15:32) 
Tahta ince olduğundan yukarıdan vida saplarsan o parça da ayrılır. Vidalama olmadan tutkal ve işkenceyle yap.


  • sumuklurakun  (11.06.21 11:35:55) 
üzerine yük binen bir elemansa tutkallamak yetmeyebilir, vida da dikeyde çatlatabilir.

onun yerine matkapla delip ahşap pim atmak veya metal kelepçe tarzı bir şey kullanmak daha uygun sanki.
  • altinci nesil caylak  (11.06.21 13:09:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.