[]

red dead redemption 2 indirimi

ps4'te 190 liraya steam'de ve epic games'de 200 liraya düşmüş. ps'te uzun zamandır takip ediyorum uzun zamandır gördüğü en iyi fiyat bu (kurlar bu kadar çılgın değilken 120 lirayı görmüştü bir defa ama artık o seviye hayal gibi). ancak steam summer sale'de daha sağlam bi indirime girebilir mi onu bilemiyorum, bilgisayardaki oyun fiyatlarından habersizdim uzun zamandır bir külüstüre sahip olduğum için. oyun piyasasının takipçilerinin tahminleri ve önerisi nedir rdr2 fiyatlamalarıyla ilgili?

bir de epic games'te 60 liralık indirim kuponu var şu an için de onu başka bir oyun için de kullanabilirim cyberpunk 2077 veya fm 2021 güzel bir indirime girerse onları düşünüyorum sırf o kupon için pc'den almamı söyleyecek varsa diye belirteyim dedim.


 
Zamanında Epic'ten 60 liralık kuponu kullanarak almıştım. Madem o ucuzluk önemli değil, ekran kartın ve monitörün ne, pc'nin artsını görecek misin onu hesapla.

Ben gtx1080 ile fullhd oynadım, ps4'ten çok daha iyi göründüğüne eminim. Ama hikayesi oynanışı da çok iyi yani ps4'te de gayet iyi gelir tahminen.
  • nhk ni youkosu  (28.05.21 00:16:02 ~ 00:16:18) 
@nhk hocam yanlış anlamışsın ben fiyat açısından soruyorum sadece. kupon önemli değil derken kast ettiğim o kuponu bunda kullanmasam da her türlü kullanırım ben, onun ekstra indirimini de katarak en ucuz hesaplaması yapılmasın diye söyledim. sorduğum şey yaklaşan steam summer sale'de 190 liradan daha hesaplıya gelir miydi esasında veya epic'teki gelecek indirimlerde.


  • semaforo de medianoche  (28.05.21 00:48:09) 
şahsen cyberpunk 2077'yi beğenmedim.
oynanış çok hantal, senaryo zayıf, dialoglar yapmacık, animasyonlar kütük gibi. bir türlü sarmadı.
red dead redempdation 2'ye gelirsek...
oyundan ziyade, sanat eseri mübarek! değme western filmine taş çıkarır. ps4pro'mu satmadan önce oynamıştım ve bir kez daha ikna olmuştum: rockstar dünyanın en başarılı oyun geliştiricisi.
şahsen ben olsam, tercihimi rd2'den yana kullanırdım.
ben uzun süre rd2'nin fiyatının düşeceğini zannetmiyorum. bir: ülkede ki ekonomik kriz.
2- rockstar'ın oyunlarının fiyatları kolay, kolay düşmüyor.
  • pangea  (28.05.21 10:31:02 ~ 10:31:36) 
fiyatları ben de bilmiyorum ama cyberpunk'ı silip (hem de daha %10'unu bitirmeden) rdr2 yükledim. zerre pişman değilim hatta keşke daha önce yapsaymışım 10/10 oyun..


  • matilda  (28.05.21 13:13:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.