[]

tobey'in spiderman serisi dışında spiderman filmi izlemedim.

andrew garfield'lı ve/veya tom holland'lı seri izlenir mi?
vakit kaybı mı?

ve fav spider man'iniz hangisi?

 
Andrewli olanları izledim. Biraz liselilik var swride. Çiğ hareketler olduğu için çok ciddi izleyemedim. Manitaya hava atmak için süper hareketler yapmalar falan. Ama izlenir. Sıkıcı değil.


  • baal  (25.05.21 08:19:23) 
Spiderman into the spider verse izlemeniz yeterli. Diğerlerine gerek yok bence.


  • put it in your appropriate place  (25.05.21 08:36:07) 
Andrew’lu olan gayet güzel. Tom Holland’lı olanı izlemedim orijinal hikayeden uzak.

En güzel ve en iyi uyarlama olan Spiderman şu, YouTube da vardı. Örümcek Adam g.co
  • Hallegadola  (25.05.21 08:47:41) 
tobey'li olan seriyi ve andrew'lı olanın ilkini izledik tekrar yakın zamanda. tobey'li olan bana daha güzel geldi. diğeri de vakit geçirmelik izlenebilir ama ilk serinin ayakları yere daha sağlam basıyor sanki. dramı filan dozunda. bir de allah affetsin andrew'ın aptal saptal mimikleri var, normal bi suratı yok.

tom holland'lıyı da izledim eskiden ama yeniden izlemediğim için yorum yapamıyorum. ama vakit geçirtsin, eğlendirsin diyosan bence tom'u izle.

bu arada @put it in +10000
www.imdb.com
bunu da kesinlikle izlemelisin.
  • elorelia  (25.05.21 09:15:35) 
Marvel cinematic universe filmlerini izliyorsanız eğer, iron man, avengers, black panther falan, Tom Holland'lı spiderman'leri de izleyin. Ama onları da izleyeceksiniz MCU filmlerini sırayla izleyin daha iyi.


  • kobuzchu kiz  (25.05.21 10:34:11 ~ 30.11.21 14:03:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.