[]

sedat peker rte'ye de bulaşır mı gelecek bölümlerde?

sb




 
Onu yaparsa örgüt ilan edilir


  • indifferent  (24.05.21 01:31:19) 
Süloya savaşı kaybederse ve rte'den karşı baskı görürse evet. Ama böyle olacağını sanmıyorum, ya sülo istifa edicek ya da bir bunun istediğini verip susmasını sağlayacaklar.


  • Jux  (24.05.21 01:31:28) 
Bütün oklar rte'ye çıkarken seve seve bulaşacak.
En kötü hepiniz oradaydınız be der.

  • neymis  (24.05.21 01:42:26) 
Adım adım yaklaşıyor. 1000aliyi yaktı. Sıradaki kim olucak yeni bölümde görücez.


  • scudman1  (24.05.21 10:01:29) 
Sanmıyorum. Türkiye'ye hapse girmeden dönmesi şuan için imkansız. Hapse girmeden dönmesi küçük bir ihtimal. O ihtimalin olabilsemesi için tek çözüm rte. Peker akıllı adam o ihtimali yakmaz.


  • kckmlqm  (24.05.21 10:25:58) 
Halihazırda bulaşıyor zaten. Adam akp'ye sille tokat girişti resmen. Akp demek rte demek. Direkt rte adını kullanmasına gerek yok.


  • msb  (24.05.21 11:10:36) 
Hükümette sadece akp yok. Cumhur ittifakı var: akp ve mhp. Peker, mhp'ye çakıyor. Erdoğan bunları görevden alsın istiyor ama a-la-maz...

Erdoğanın da aslında mhp ile arası iyi değil ama açıkca cephe alsa, Bahçeli erken seçim diyebilir. Ondan çekiniyor.

Her halükarda, hükümet değişene kadar, bir şey çıkmaz bunlardan. Ancak adalete güven olmadığı için; bu iddialar, bu kişilerin üzerine yapışır. Yapmasalar da yaptı derler. Hükümet: adaleti ve kurumlardaki devlet ciddiyetini, gelenekleri yok etti. İktidardan düştükleri anda, fetö'den beter olacaklar.


.
  • kartallar yuksek ucar  (24.05.21 11:21:37 ~ 11:24:01) 
ona bulaşmaz. onun kurtulmak istediklerine buluşur.


  • mikahakkinen  (24.05.21 11:59:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.