[]

Faiz oranları

Bir sorum olacak.. 1.69 dan kredi çekip araç almak mı? Yoksa aylık taksit rakamını altın veya dövizde tutarak, faizlerin biraz düşmesini beklemek mi? Ne dersiniz arkadaşlar..




 
Faizler biraz daha düştüğünde araç fiyatları da biraz daha artacaktır. Bu sebeple ihtiyacınız varsa ihtiyacınızı görün. Çok zorunlu değilse ve maddi durumunuzda iyileşme ihtimali varsa biraz erteleyin derim ben.


  • dougsampson  (22.05.21 00:12:49) 
Faizlerin düşeceğini nasıl ön gördünüz ?


  • kanlakarisikyagmur  (22.05.21 00:14:03) 
Araba için oran 1.89 çoğu yerde, 1-2 bankada 1.69 yakaladık sadece ve 1.89 oranın çok yüksek olduğunu bildiğim için artması yerine gerilemesini ön görüyorum haliyle.. @ kanlakarisikyagmur


  • prensesim  (22.05.21 00:32:16) 
Şu an istediğin arabayı alabilecek ekonomik gücün varsa ve almayıp beklersen ya daha ucuz arabalara yönelmek zorunda kalırsın ya da hiç alamazsın. Faizleri düşmesini beklediğinde araç fiyatları senin düşük faizle çektiğin kredi + altından elde ettiğin kârdan daha fazla artmış olacak. Daha fazla kredi çekmek zorunda kalacaksın ve kredi oranlarının düşmesi için boşuna beklemiş olacaksın.

Ayrıca Türk Lirasının değerini artıracak pek bir enstrüman kalmadı merkez bankasının elinde. Faizi düşürecek olsalar döviz yine uçacak. Araba fiyatları zaten Euro endeksli.
  • himmet dayi  (22.05.21 08:22:42 ~ 09:34:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.