(10)
1 haftada 4 kilo almam lazım
İtfaiye alımı için başvuracağım ama başvuru sırasında kilo ölçümü var ve boyun son iki rakamindan +10-10 olabilirmiş. Benim boy 182 kilo 68 şu an. Bir de aç karınla ve mümkün mertebe agirlıksız ölçüm olacakmış. 1 haftada 4 kiloyu nasıl alabilirim onu düşünüyorum. Günde 2 öğün kreatin almayı düşünüyo
İtfaiye alımı için başvuracağım ama başvuru sırasında kilo ölçümü var ve boyun son iki rakamindan +10-10 olabilirmiş. Benim boy 182 kilo 68 şu an. Bir de aç karınla ve mümkün mertebe agirlıksız ölçüm olacakmış. 1 haftada 4 kiloyu nasıl alabilirim onu düşünüyorum. Günde 2 öğün kreatin almayı düşünüyorum su tutsun vücut. Yeme düzenim iyi zaten 2 kilo normal alırım öğün sayısını artırdım. Tavsiyeniz var mıdır makbule geçer.
0
Hergün 3 bardak karışık taze sıkma meyve suyu iç
0
Karbonhidrat ve tuza aban :) Bunlardan iyi su tutan baska grup bilmiyorum, o derece :)
0
Pizza ve Häagen-Dazs
youtu.beSonunu izle.
0
Aç karnına okey ama su içmek serbest mi? Ya da suyu anlayabilirler mi ki? 1 kilo falan eksiğiniz olursa çıkmadan önce bi litre suyu fondip yaparsınız, işemeden hemen tartılırsınız :D
Hatta geceden yiyip-içip tuvalete gitmeyebilirsiniz aynı şekilde. Tuvalet sıklığını azaltacak şekilde beslenmek işe yarayabilir :)
0
Su anlaşılır. 1 kilo 7000 kalori diye biliyorum. Günlük bazal metabolizma hızın 1700-1800 arasıdır. 7000x4=28000, bazal metabolizmanı 1750 saysak 1750x7=12250. Şu durumda bir haftada minimum 40250 kalori almalısın bu da günlük 5750 kalori yapar. Yani özetle yiyerek olmaz gibi :) az su içip turşu falan yersen su tutar vücudun ama ölçtükleri tartıdan anlaşılır mı bilemedim. Kıyafetli tartılacaksındır herhalde, bacaklarına kum torbası bağlayabilirsin ama bu da risk. Çözümüm bitti :)
0
aslinda sana ne
(
21.05.21)
ne kadar çok karbonhidrat alırsan o kadar çok su tutar vücudun haberin olsun.
0
Hergün 3 McDonald's menüsü ye.
0
Yemek sonrası Pankek’e aban
0
Ekmek dilimlerinin üzerine bolca fıstık ezmesi ve bal sür ye. İnanılmaz bi kalori bombası.
0
Ödem yapan yiyeceklere yüklen hocam.
Ben hatır için senin yerine bile alabilirim 4 kilo. Sizin bünye nasıl bilemem.
0