[]

Modunuz gün içinde değişiyor mu?

Yoksa sabah nasıl kalktiysaniz bütün gün büyük oranda o civarlarda mi ilerliyor?




 
Bir yukarı bir aşağı gidiyor. Mod yükseltici kullanıyorum. Video, müzik vs gibi.


  • Amory Lorch  (21.04.21 23:24:50) 
günlük de değil, hayatımın %80'ine hakim bir modum vardır ve mod değişimine sebep olacak şeyler olmadıkça hep aynıyımdır. modumu da kolay kolay değiştirmez bişey. özellikle son 3-4 senedir devam eden bir modsuzluk durumum var ve nadiren değişiyor.


  • Jux  (21.04.21 23:28:56 ~ 23:32:39) 
yarım saatte bir değişiyor istisnasız. genelde mutsuzum ama araya kısa mutlu anlar serpiştirebiliyorum sadece.


  • yeteramadenedimherseyi  (21.04.21 23:38:19) 
Değişmiyor hep mutsuz ve toksik bir insanım.Gün içinde twitter a girip, gündem takip edip mutlu kalabilen varsa helal olsun valla


  • paramolacak  (22.04.21 01:04:57) 
Cok stabilim. Nadir degisir.


  • e mice  (22.04.21 01:14:57) 
Saat başı değişir bende.


  • azzlack  (22.04.21 06:39:15) 
Tabii ki değişiyor. Olaylara, durumlara ilgisiz kalmayi basarabilsem yaniti da değiştirebilirdim ve aslinda çok isterdim dunya yansin benim bi kalbur samanim yanmasın ama olmuyor. Olmaz. Çok zor.
İş günleri zaten asiri muthis uyanamiyorum ama kafamda bi program yapiyorum iş başlıyor bi saat sonra toplanti hop tum planlar degismis. Hızlıca yeni bi program yap kafada filan olmuyor.

Bir de bizim ulkede gerçekten çok zor yukardaki arkadasin dedigi gibi iki haber okusan moral filan kalmiyor ki insanda. Ruhun daraliyor yani. O gun mukemmel uyansan ne olur.
  • a perfect lie  (22.04.21 13:10:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.