[]

İnsanların test yaptırmaması

Korona belirtileri gösterip de; işe gidemem, dükkanımı açamam diye insanların test yaptırmadığını biliyor muydunuz? Son günlerde birden fazla kişi duydum böyle yapan. Bu kişiler virüs kapmış bir biçimde sizinle daracık metrobüste/otobüste yan yana seyahat ediyor, işte beraber oturup kalkıyor. Ülkenin ahval ve şeraitini görün istedim. Siz de benzer durumlara şahit oluyor musunuz?

not: yapanlar suçlu, Türkiye'nin kişi başına düşen millî gelirini 2007 seviyesine düşürüp insanları kaygılara sevk edenler daha suçlu.


 
Evet, uzun zamandan beri biliniyor.
Pozitif olup toplumda gezenler, çalıştırılmaya zorlananlar...

  • pro9it9is9  (14.04.21 19:38:18) 
pozitif olduklarını bilip şehirler arası yolculuk yapanları biliyorum hocam. ayda en az 1 haberi yapılıyor. geçenlerde memleketimin yerel gazetesinde okudum. pozitif vaka olan birkaç insan gidip bütün köyü enfekte etmiş.


  • false pretension  (14.04.21 19:40:46) 
Çalıştığım özel okul pozitif olduğundan emin olduğu öğretmenleri "aman cuma gününe kadar gel sonra git yat" diyerek okula çağırmıştı.


  • wild honey suckle  (14.04.21 19:54:44) 
Benim çalıştığım özel okulda da öğretmenlerden birini zorla gönderdim ve pozitif çıktı tabii ki. Gitmek istememesinin sebebi sadece grip olduğunu dusunmesi ve gidince boşu bosuna maaşından o günün kesilecek olduğunu sanması. Kesilmeyecegini anlatınca ikna olup gitti.


  • fraise  (14.04.21 20:12:02) 
Günde 1 dolara razı gelip çinliler gibi bütün dünyanın kölesi mi olalım? İnsanlar ne yapsınlar başka, bak ne kadar çok işletme iflas etti kimşer kimler tamamen işsiz kaldı. Serbest çalışan müzisyenleri düşün, 1 yıldır kesinlikle çalışamıyorlar. Onlar ne yapsın? Herkes kendini düşünsün iyi güzel, peki bu insanlar sizi mi düşünsün kendini mi? Biraz fazla olmuyor mu bu tepkiler artık? Dizilerde millet çoluk çocuk demeden kucak kucağa, öpüşen öpüşene... hiç buna bir diyeceğiniz yok nedense.


  • 1bir1bir1  (14.04.21 23:30:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.