[]

spoilerli soru////gone girl filmi hakkında anlamadığım bir nokta var.

başrol nick kız kardeşiyle ensest ilişki yaşıyor muydu yaşamıyor muydu?bana yaşıyordu gibi geldi çünkü filmin sonlarında nick evliliğimi sürdüreceğim dediğinde kız kardeşi feci bi sekilde aglıyordu.




 
Kitapta da devamlı "twincest" dedikodularına maruz kaldıkları yazıyordu ancak aralarında böyle bir ilişkiyi kanıtlayan bir şey yok. Birbirlerinin ilk ve tek dostları olduklarından bahsediliyor genelde. Filmin/kitabın sonunda Nick'in kararı Margo'yu hayal kırıklığına uğrattığı için ağlıyordur diye düşünüyorum.


  • south park in kapusonlu uyesi  (11.04.21 22:36:53) 
hayır, ensest ilişki yoktu aralarında.
kardeş olmakla beraber çok da iyi dostlardı
o sahnede ağlamasının sebebi nick'in böyle bir evlilikte kalmaya devam edeceği için margo'nun üzülmesiydi
  • noxell  (11.04.21 22:40:44 ~ 22:41:08) 
Filmin hiçbir yerinde böyle bir vurgu yoktu, nereden çıkardın :) Ensest dedikodusu klasik medyanın yüklenmesi onlara. Kız kardeşinin feci bir şekilde ağlaması da Nick'in sosyopat, katil ve ruh hastası bir kadınla evliliğini sürdürmesi, kardeşi sonuçta.


  • awareim  (12.04.21 11:54:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.