[]

Bana yardim eden adama hediye

Gece gece aşırı derecede saçma bir olay yaşadım.

3 saat kadar önce banyodan çıktım öyle bornozla oturuyorum evde. Arkadaki balkonda pencerede ışık gördüm noluyo lan dedim bir adam elinde telefonla etrafa bakıyor. Kötü bir şey gelmedi zaten aklıma ama insan birinci katta oturunca yine bi noluyo oluyo. Balkondan bütün evin içi görünüyor çünkü. Neyse çıktım bi adam ben dördüncü katta oturuyorum dedi ben de biraz yarım ağızla konuşuyorum biraz gıcık gıcık. Sonra kedim düştü onu arıyorum dedi. Beş dakika kadar konuştuk karısı seslendi buldum diye ben de geçmiş olsun dedim içeri geçtim adam da gitti zaten.

Sonra bilgisayarda bir şeyler izlemeye devam ettim gece yarısına kadar. 12 buçuk gibi de dişimi fircaladim tam yaticam benim kedi yok. Bi baktım pencereyi açık bırakmışım. Sen benim kedi git. Zaten meyilli. Allah'ım gecenin bi yarisi arasam hırsız sanacaklar. Nereye bakacağımi da bilmiyorum. Bu Geceyi bırak bir daha asla uyuyamam, öldü mü kaldı mı, ne bok yedi nereye gitti salak hayvan. Öyle bi on dakika şoka girdim. Beklesem gelmez çünkü hem bu evin çevresini hiç bilmiyor hem de gerizekalı kendi adına tepki vermeyen bir kedi.

Dedim artık bu adamın kapısını çalayım, adamın kizmasini da göze alarak. Ki hiç tanımıyorum 5 aydır buradayim ilk defa gördüm konuştuk. Kedisini ararken de öyle çok ilgili gorunmedim (bunlar hep karma). Adam karısı yatmislar benim için uykularından uyandilar ikisi de. Adamcağızin düşen kedisinin de beli kırılmış meğerse, hiç sormamistim ne oldu diye. O da onu veterinere götürmüş
Sonra adamla beraber balkonun olduğu taraftaki avluya girdik neyse ki biraz bağırınca geldi. Buldum götürdüm. Ama ömrümden ömür gitti. O an bulamasam ne olurdu bilmiyorum. Çok korktum.

Bu adamın kedisi için bir şey almak istiyorum ama ne alayım. Şimdi her kedi mamayı yemez mama almak mantıklı olmayabilir. Kum alayım diyorum 20 kilo ya da 40 alsam çok overkill mi olur bilemedim çünkü çok mahcubum
Minik bir jest olur birisi bana alsa acayip sevinirim mesela. Bir de size sorayım dedim

 
Bence bundan sonrası için kedinin durumunu, yapabileceğiniz bir şey olup olmadığını sorsanız yeterli. Kendi kedinizin Tekrar kaçmaması için de özen gösterirsiniz. Mahçup olacak hediyelik bir olay göremedim açıkçası.


  • not dark yet  (07.04.21 01:19:21) 
40 kilo kumu götürüp vermek de sorun olur, gelin alın desen zaten olmaz sfjglf
Kum alacaksan iyi bişey al bence çünkü iyisini kullanıyorsa senin aldığını kullanmak istemeyebilir.
En safe olanı gimcat olur, vitaminlisinden alırsın çabuk iyileşsin diye dersin iyi dileğini de dahil etmiş olursun.
  • Jux  (07.04.21 01:19:28) 
Hiç anlamam ama bence kedi maması alabilirsiniz.


  • dissendium  (07.04.21 01:31:53) 
Kum mu:)
Vitaminli vs güzel kaliteli bir mama/krema vs alıp “sizin çocuğunuz da ameliyat olmuştu, toparlanmasına yardımı olur belki” gibisinden tatlılık yaparak verebilirsin..

  • her giriste sifresini unutan adam  (07.04.21 02:02:44) 
bence mama kum gibi şeyler almayın, herkesin kendi markası var. maksat maddiyat değil manevi olmalı zaten. ufak bi oyuncak daha anlamlı olur bence.


  • nlgyrn  (07.04.21 02:37:23) 
Kediyle ilgili olmak zorunda değil bence. Güzel bir kek, börek gibi bir şey yapıp götürebilirsiniz


  • rapisa  (07.04.21 03:04:48) 
gimcat malt, vitamin gibi bi şey olabilir veya oyuncak.
kum, mama çok mantıksız illa maama eklemek isterseniz bir paket yaş mama+fare oyuncak olabilir. kedinize olan sevginiz de gözümü yaşarttı gerizekalı diye diye ne beklenti içinde oldugunuzu merak ettim

  • ala09  (07.04.21 03:20:41) 
Online petshoplara bir bakın hediye çeki için. Çok daha kullanışlı olur bence.


  • elorelia  (07.04.21 08:33:52) 
Tatile gideceğiniz zaman hiç çekinmeden kedinizi bana bırakabilirsiniz de güzel bir opsiyon olabilir. Paranın satın alamayacağı bir şey gibi biraz da.


  • onemoremile  (07.04.21 08:36:18) 
kaliteli yaş mama olabilir veya kediler için bir sürü oyuncak var.


  • golgi aygıtı  (07.04.21 11:45:58) 
Ne yaparsanız yapın eğer kadınsanız bu dialoğu adamın karısı ile kurun, ne olur ne olmaz...


  • SiyamkedisiZorro  (07.04.21 12:05:46) 
Yani burada önerilen bir şeyi alıp küçük bir not ilistirip kapısının önüne bırakmayı düşünüyorum. En mantıklısı bu geldi. Şahsen muhatap olmaktan karşı taraf hoslanmayabilir denildiği gibi

Ayrıca kedim için bugüne yaptığım şeyleri buraya yazmak istemiyorum ama bu kedimin gene de gerizekalı hareketler yaparak beni zor durumda biraktigi gerçeğini değiştirmiyor. Zamanında Hiç kimsenin istemediği ve terk ettiği bir hayvanı yıllardır zaten evladım gibi gördugum için çok sinirlendim ve panik yaptım.
  • sanguine  (11.04.21 20:23:31) 
hediyeyi direk karısına verirsen ilerde herkesin kafası rahat eder


  • bir soru sorcam  (12.04.21 10:52:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.