[]

saç için kreatin

berber saçımı dik tutmak için kreatin uygulayabileceğini söyledi. berberler ne kullanıyor bu işlem için? kreatin dediği kreatin içeren serum falan mı acaba?




 
keratin bir madde ama belirli bir krem falan değil saçıın yapıtaşlarından. Keratin içeren ürünleri veya keratin bakım gibi şeyleri kastetmiş olabilir. Genelde saçları düzleştirmek için kullanıyorlar neden dik tutsun anlam veremedim pek.


  • eatpraylaw  (07.04.21 00:40:53) 
Kreatin ddğil keratin olduğunu düşünüyorum ama kuaförlerde uygulanan keratin saçları düzleştiriyor ve içşnde formaldehit vardı sanırım. Bu da saçlar için zararlı bir madde. Formaldehitsiz keratin saçlar için faydalı ancak dik veya düz yapmaz saçları


  • rapisa  (07.04.21 03:07:30) 
saçı dik tutmayı bırak saçın daha çok söner ve yapışır :) baya yumuşatıyor saçları. formaldehit etkisi.


  • xrated  (07.04.21 10:48:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.