[]

benim sorunum nedir?

evet arkadaşlar bi aralar bedenimin kadınlaştığını ve bedenimin değiştiğine inanıyordum meleklerin beni korudğuna. yaşım 15-16 falandı.

benim sorunum sizce nedir.
bazen derimde böceklerin dolaştığına bazen annemin bana aşık olduğuna ya da babamın bir sapık ruh hastası oldupuna ve beni öldürüp tecavüz edeceğine inanıyordum.

 
Bunu biz bilemeyiz ama soylediginiz seyler ciddi aeyler. Teshis konulmasi icin acilen psikiyatra gitmelisiniz


  • mor oje  (25.03.21 17:05:51) 
annenle olan kisimla ilgili (bkz: oedipus kompleksi)


  • buenosdias  (25.03.21 17:13:43 ~ 17:15:40) 
buenosdias bu ooedipus kompleksi değil karşı cins hemcins fark etymiyor herkesin bana aşık olduğunu sanıyordum. hocamın, eşcncsel olduğunu bana aşık olduğunu hatta annemin bile. evcil hayvanımın bana zarar vereceğine inanıyordum. yoldan geçen kişilerin bana güldüğüne. bir ara bana şantaj yapıldığına inanıyordum. bir ara evliya olduğumu düşünüyordum. bir ara polislerin beni takip ettiğini sanıyordum. mesela herkesi potransiyel katil veya sapık olarak görüyorum. gizli anlamlar arıyorum. telefonların dinlendiğini, kameralarla izlendiğimi
.mesala alkol alınca sesler duymaya başlamıştım. çok ciddiyim. ilkokulda atatürk ü gördüğümü iddia ediyordum arkadaşlara.

6 aydır gidiyorum doktora psikotik bozukluk teşhisi konuldu ama net bilgi verilmedi. sadece ben mi bunları deneyimledim diye düşünüyorum.
  • aretwoane  (25.03.21 17:39:29 ~ 17:46:43) 
şizotipal kişilik bozukluğu?

acil profesyonel yardım al yani buraya sorarak çözülecek bir şey değil.
  • yeteramadenedimherseyi  (25.03.21 17:58:23) 
  • jamswety  (25.03.21 18:34:33) 
ailende özellikle anne-dayı tarafında akıl hastalıgı teshisi almıs kimse var mı ?


  • orpheus  (25.03.21 19:04:51) 
orpheus aslında sanrılarımı, takıntılarımı anlatmayı sevmem ama insana dair şeyler diye buradan kendimi tanıttım. zor bir hayat yaşıyorum yaşıyordumç bu aralar tedavi görüyorum. ailemde akıl sağlığı kötü olan yok ama babaannem depresyon hastasıydı.


  • aretwoane  (25.03.21 19:56:36) 
Sanrilarin hala devam ediyor mu, sanrı olduklarının farkında misin?


  • epistemic_regress  (25.03.21 20:36:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.