[]

Kredi Kartı ile Yapılan Taksitli İşlemin İadesi

Bugün bir ürün aldım, direkt kredi kartı limitimden düştü tutar.
Ancak bir kaç saat sonra henüz mağaza onaylamamışken almaktan vazgeçtim ve siparişi iptal etttim.

Şimdi bu miktar limitimden tamamen kalkacak mı yoksa her ay taksit taksit mi iade alacağım?

 
her ay taksit taksit geri yansıyacak.


  • hayaletimsi  (14.03.21 23:34:08) 
her ay taksit taksit


  • papuayenigine02561  (14.03.21 23:34:19) 
Nasıl yani? Ekstre günü geldiğinde önce taksit tutarını çekip sonra hemen iade mi edecekler? O zaman hiç ödeme yapmamış oluyorum, yani değişen bir durum yok benim için?


  • yanqoue  (14.03.21 23:46:05) 
Limitiniz geri açılacak ama işlemler taksit taksit görünecektir.

edit: Neden derseniz, muhasebede kayıt silme diye bir şey olmaz çünkü.
  • atom karincanin torunu  (15.03.21 01:00:15 ~ 01:05:52) 
O parayı ödemeyeceksiniz. Sadece o tutar kadar limit kapalı kalmış oluyor. 3 binse ve 6 taksitli ise; kart da 5 bin limitli diyelim. kalan limiti 2 ye düşüyor ve her ay 500 liralık yer açılıyor gibi düşünün.


  • baal  (15.03.21 06:02:37) 
birkaç saat sonra iptal etmişsin yani henüz provizyondayken iptal olmuş. dolayısıyla taksit taksit değil komple iptal olur.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (15.03.21 09:41:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.