[]

Mesleki icicilik?

Duygusal olarak yipratici, genellikle ruh sagligi bozuk olan insanlari aktif olarak dinlemem gereken bir isim var.

Hani bir ogretmen sinavda su konulardan soru gelebilir dediginde ogrenciler pur dikkat dinler ya bende gunde en az 5 saat ayni dikkat derecesinde dinlemek zorundayim.

Aksamlari rahatlamak icin light absinthe ayarinda %45 alkollu, "high end" bir icki iciyorum. Haftada bir 70'lik sise bitiriyorumdur. En az 6 yildir bu sekilde devam ediyorum. Orta yasin uzerindeyim. Herhangi bir saglik problemim yok. C'tesi sabahlari 2 saat araliksiz kosabiliyorum. Birkac senede bir yaptirdigim saglik kontollerinde de herhangi bir sorun gorunmuyor.

Sizce cok mu iciyorum? Siz ne kadar iciyorsunuz?

 
Günde 10 çok fazla değil ama tabi alkol yine de. günde 1 parmak viski içen biri olarak biraz azaltabiliyorsan azalt derim ben.

not: tıbbi tavsiye değildir.
  • jangbogo  (10.03.21 05:16:44 ~ 05:16:55) 
Insan yaslandikca daha cok iciyor, yoksa bu hayat cekilmez..

"Bumbu" tavsiye ediyorum, pek korsan ickisi sevmezdim ama bu baska, hastasiyim bir suredir.
  • cooperr  (10.03.21 06:06:32) 
oldukça fazla mesaiye kaldığım bi işim var; ben de her gün en az yarım şişe beyaz şarap içiyorum. gün aşırı spor yapıyorum, sağlıklı besleniyorum, kendimi genel anlamda sağlıklı hissediyorum fakat alkolden ben de vazgeçemiyorum.


  • a7x  (10.03.21 09:58:21) 
alkol sigara gibi güvenli minimum düzeyi olmayan zararlı bir maddedir.
günde 1 çay kaşığı alkol bile başta beyin olmak üzere vucuda zarar verdiğine dair yazılar okumuştum. sizde araştırsanız yayınları bulabilirsiniz.
ruhsal açıdan rahatlamaya ihtiyacınız varsa psikiyatri doktoruna gidebilirsiniz, alkole alternatif onlarca ilaç var.
dipnot: koşmak dize zarardır, hele 2 saat koşmak ciddi zarardır. kaynak: spor salonundaki iki ayrı hoca.
  • aslindasorunumpsikolojik  (10.03.21 10:07:19) 
haftada bir şişe bitirmek bence büyük bir problem değil (yanında çerez vs saçma sapan bir şey tüketmediğiniz sürece) günde bir kadeh içki yapar.

asıl problem, haftada bir şişede kalmak bence.
  • co2s2  (10.03.21 10:58:59) 
Her akşam bira içerim(en az 6), istisnasız her akşam. ayda bir kaç kere ofiste de içtiğim olur. yoğun ve stresli bir işiniz varsa ve bunu alkolle terbiye ettiyseniz hem iyi oluyor hem kötü. bence akşamcısınız, önemli olan iş ve özel hayatını etkilemeyecek şekilde içmektir. ben her akşam içiyorum, hayatımda en ufak bir problem yok.


  • dirildimde geldim  (10.03.21 15:30:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.