[]

bebemizin cinsiyeti :)

selamlar hepinize

12 haftalık bebemizin cinsiyeti cok büyük ihtimal kız dendi. ancak doktorumuz ısrarla alışveriş yapmayın 16. hafta hatta en geç 20'de kesinleşir bekleyin dedi.

lakin ben cicili bicili eşyalar almak istiyorum kendisine :) simdiden herşeyini alsak sonradan aaa aslında bu erkekmiş yahu falan der mi doktor? o kadar para harcayıp bosa gitsin istemiyorum ama şuan deli gibi de alısveris yapasım var.

çevremde hiç yanlıs tahmin olmamıs. kızsa kız, erkekse erkek olarak teyitlenmis. siz böyle olaylar duydunuz mu cevrenizde?

teşekkürler

 
Cicili bicili ama cinsiyetsiz şeyler alın? Çok beğenirseniz pembeyi de alın, maviyi de alın, çocuk bu, ikisini de giyer, nedir ki :)

Sağlıkla doğsun umarım :)
  • kobuzchu kiz  (09.03.21 16:39:13) 
erkek direk belli oluyor kız için biraz da bekleniyor. bizimki de kız oldu. pembe giydirmek istemiyoruz. zaten ilk ay erkek kız olduğu belli olmuyor. bize sürekli erkek mi diye soruyorlar. 0 1 ay alınan şeyleri de zaten uzun süre giymiyorlar. 0 1 aylık al.


  • mikahakkinen  (09.03.21 16:40:04) 
Doğumdan sonra yanlış cinsiyet söylendiği çok hikaye duydum ben de. Belli olmaz bu işler. Ama bence içinizden nasıl geliyorsa onu alın amannn :) Çok mutlu sağlıklı uzun ömürler diliyorum bebişe


  • Hallegadola  (09.03.21 16:40:30) 
Acele etmeyin yahu daha önünüzde 24 hafta olacak :)

Sağlıkla kucağınıza alıp büyütün.
  • robin one persie  (09.03.21 16:42:17) 
12. hafta kesin cinsiyet söylenmesi için çok erken. biraz daha sabredin :) 16. haftadan sonra netleşir. hatta detaylı ultrasonda iyice emin olursunuz, o da 21-24 dolaylarında. renk kısmına da çok takılmayın, benimki erkek ama neneleri pembe şeyler örüp duruyorlar hala :D


  • pide  (09.03.21 16:44:59) 
sağlıklı mutlu ömrü olsun şimdiden : )

bebek yaşta cinsiyetli şeyler almanıza veya bu kalıplara takılmanıza gerek yok.
ne olacak pembe şort alsanız oğlunuza giymeyecek mi? zaten özellikle kıyafetleri çok kısa süre giyecek. mobilyalar konusunda zaten cinsiyetsiz şeyler seçin.
tam olarak neyi sorun yaptığınızı sesli söyleseniz size de komik gelecek.
  • rewlack  (09.03.21 16:45:10) 
Bizim 12. Haftada kız dendi, 15. Haftada erkek çıktı ahshfds


  • somethinginthewayshemoves  (09.03.21 16:45:23) 
@somethinginthewayshemoves korktuğum cevap :o :o

bana yine beklemeler görünüyor :)
  • pasaklıpepee  (09.03.21 17:00:08) 
Beyaz olur, sarı olur. Mutlaka alacaksanız.
Bir arkadaşımın ilkokulda bir kızı var. Pembe giymeyi reddediyor. Doğum gününde mavi elbise giydi, her yer mavi süslemelerle donatıldı.
Artık böyle cesur çocuklar kıracak kalıpları.
  • pro9it9is9  (09.03.21 17:22:58) 
Bekleyin bekleyin, doktorumuzun ultrason cihazı çok da iyiydi, doğum kilosunu boyunu tam olarak tutturmuştu mesela ama cinsiyet işi pozisyonla alakalı sanırım.

üsttekilerin dediği gibi beyaz, yeşil, sarı, toprak renkler alabilirsiniz. İnsan gerçekten duramıyor :)))
  • somethinginthewayshemoves  (09.03.21 18:33:38) 
Cin takvimine gore de kiz cikiyorsa kizdir, simdiye kadar bu takvimin yanildigini gormedim.

tr.calcuworld.com

Ytd!
  • cooperr  (09.03.21 19:31:30) 
belki alışveriş yapacağınız mağaza bir aydan daha fazla değişim süreci tanır, etiketi kopartmazsınız ama dolabında durursa hoşunuza gider, cinsiyeti erkek çıkarsa değiştirebilirsiniz


  • cometome  (09.03.21 21:05:14 ~ 21:07:58) 
Hamileliğinin son ayında "Pardon erkek değil kızmış" dediler bir arkadaşıma. Siz biraz daha bekleyin, hayırlı olsun :)


  • epistemic_regress  (09.03.21 21:27:22) 
bize de 12nci haftada kıza benziyor ama önümüzdeki ay netleşir demişlerdi, kız oldu :) yani bacak arasını rahat görmedikçe kolay kolay tahminde bulunmaz doktor, sonradan değişmesi istisnai bir olay. illaki almak istiyorsanız kesin cinsiyet belirtmeyen çiçekli pembeli şeyler dışında alın yine. biz ilk öğrendiğimiz ay bile bişeyler almıştık hevesle ama kıza da erkeğe de sırıtmayacak şeyler almıştık :)


  • jonestown  (09.03.21 21:56:45) 
Beyaz, sari, yesil, turuncu, kajverengi, gri, kirmizi vs alabileceginiz tonla sey var. Hepsinin dinozorlusu alfabelisi matematiklisi spaghettilisi sakalisi komiklisi derken cocuk zaten 6 aylik olur..


  • taurina  (10.03.21 09:57:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.