[]

marmaray'i kullananlara bir soru

ev almak icin lokasyon arastirmasi yapiyorum da. marmaray'a yakin olmali.

acaba hangi marmaray duragindan ev bakayim?

kriterler
-sakin olmasi.
-pahali bir muhit olmamasi.

 
merhabalar. anadolu yakası için konuşmak gerekirse,

bütçeniz ne kadar bilemediğim için pek bir fikir veremeyeceğim, ancak kadıköy'den pendik tarafına doğru ilerledikçe genel itibariyle fiyatın azalacağını söyleyebilirim. göztepe-bostancı aralığındaki marmaray hattı üzerindeki binalar genel itibariyle son yıllarda yenilenen binalar olmakla birlikte, bu muhitin sakin bir muhit olduğu da söylenebilir. ancak fiyat olarak yüksek bütçelere hitap eden binalar çoğunluktadır. hem sakin hem de nispeten daha uygun fiyatlı alternatifler için ise maltepe süreyya plajı, küçükyalı, idealtepe ve atalar civarlarını inceleyebilirsiniz. bu civarlardaki evler bostancı-kadıköy aralığındaki evlere göre genel itibariyle daha eski evlerdir, ancak şahsen keyifli bulduğum sakin lokasyonlarda yer alırlar. her ne olursa olsun, anadolu yakası evlerinde sahile doğru indikçe fiyatlar genel olarak arttığı için marmaray hattına yakın evlerin fiyatları e-5 ve minibüs caddesi civarlarındaki evlerden daha yüksek olacaktır.
  • doubletapper  (09.03.21 14:43:48) 
Güzergahtaki diğer muhitleri bilmiyorum ama küçükyalı taraflarını önermeye geldim.


  • pati  (09.03.21 14:47:24) 
idealtepe.
tren yolu kenarındayım, durağa birkaç apartman mesafedeyim.
gayet güzel.

buradan kartal'a doğru daha ileri gitmeyin, gidecekseniz kadıköy'e doğru gidin.
  • blatta hiberna  (09.03.21 14:49:13) 
küçükyalı


  • sutlu nescafe  (09.03.21 15:22:14) 
İdealtepe +1

Kartal'a doğru gittiğinizde gitgide şehrin merkezinden uzaklaşmış olacaksınız, öbür tarafa yanaşmak daha mantıklı. O civardan son tercihiniz Cevizli olsun bence ki orası da gayet yaşanılabilir tercih edecekseniz.
  • kedimedi  (09.03.21 16:20:35 ~ 16:21:49) 
Feneryolu civarlarına da göz atmanızı öneririm


  • fever  (10.03.21 08:25:09) 
abicim/ablacım bahsettiğin "sınır" tüm anadolu yakası sahil şeridi ve avrupa yakasında da küçükçekmeceye kadar olan kısım.

misal gebze ucuzdur desem napcaz?

bu ara ben de ev kiralarına bakıyorum, kartal pendik ucuz tabi ki. idealtepe tarafları uygun sayılır yeni ev çok oralar.
  • hosein  (10.03.21 09:19:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.