[]

televizyon mu projeksiyon mu

selamlar,

yeni bir ev tutacağım, televizyon almak yerine projektör (ve ses sistemi) almak mantıklı mıdır?

normalde tv izlemiyorum. iptv var oradan içerikler izliyorum genelde. gündüzleri projeksiyonda görüntü iyi olur mu?

 
Projeksiyon alan bir arkadasim epey yuklu elektrik faturasi oduyordu.

Televizyon derim.
  • taurina  (02.03.21 20:58:11) 
ben de aynı kafayla projeksiyon aldım. güzel projeksiyon ve perde alırsan iş görüyo baya ama kafanda sürekli lan tv mi alsaydım oluyor, gündüz renklerin soluk olmasını falan dert edebiliyorsun. 4k projeksiyon ve eli yüzü düzgün bir perde kullanıyorum. elektrik faturasına da etki etmiyor nerdeyse üstteki yorumda bi problem var.


  • nahtoderfahrung  (02.03.21 20:58:52 ~ 21:01:34) 
kaliteli görüntü için tv şart. projeksiyon bence hiçbir ev için makul bir şey değil. gündüz de evet görüntü iyice kötüleşir.


  • ufockinwotm8  (02.03.21 21:01:39) 
Tv'ye çıkar bu sorunun cevabı her zaman


  • veritaslibertas  (02.03.21 21:05:30) 
tv.

Her zaman istediğin karanlık olmayabilir.
  • hayaletimsi  (02.03.21 21:08:17) 
@taurina
fatura konusunda sıkıntı yok.

@ nahtoderfahrung
ekranı yansıtacağım duvar, hem önden hem de yandan ışık alıyor ve gündüzleri güneşli. bu konuda biraz tedirginim.
evin duvarları beyaz, perdeye çok ihtiyaç oluyor mu?
  • admin  (02.03.21 21:08:34) 
projeksiyon beyazda değil de, mat beyazda daha iyi sonuç verir.
gündüzleri izleyecekseniz tüm perdeleri mavi ile kaplayın.
tv ile projeksiyon karşılaştırılmaz.
projeksiyon daha özel bir istek.
tv halki. her zaman kullanılır.
  • ankara06  (02.03.21 21:16:55) 
Xiomi nin yakın mesafe projeksiyonu var 150 inc laser diye geçiyor. 1 senedir sorunsuz kullanıyoruz çok memnunuz gerek çözünürlük gerek ampul ömrü,sesi falan çok iyi. İmkan varsa başka bişey düşünme derim.


  • mirty  (03.03.21 01:47:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.