[]

Turk Telekom 2 senelik taahhüt

ev telefonu için bizden habersiz 2 senelik sözleşme yapmışlar ve ekimde bitiyor sözleşme. o nedenle telefonu kapatamıyoruz.

internette bir yerde 1 seneden fazla sözleşme yapmak yasak yazıyordu. acaba türk telekom nasıl 2 senelik sözleşme yapabiliyor.

bu 2 senelik sözleşmeyi bir şekilde iptal edebilmek mümkün müdür?

 
Sizden habersizse ne telefon kaydı ne de imza vardır, genel merkezle konuştunuz mu?


  • whoosie  (02.03.21 11:26:45) 
bizim valideye de 2 yıllık internet sözleşmesi kitlemişler, insani yolları denedim, 2 yıllık taahhüt olmaz dedik, tüketici kanunu gösterdik ama nuh diyor peygamber demiyorlar. şimdilik tek çözüm tüketici hakem heyeti gibi duruyor. iptal edip 1200 tl cezayı ödeyeceğim sonra da tüketici hakem heyetine başvuracağım. şimdi ulaşamadım ama bu yöntemin işe yaradığını söyleyen bir kaç video izlemiştim.


  • komikolmakuzen  (02.03.21 11:52:30) 
2 senelik sözleşme yok ama olmadığını kanıtlamak için uzun süre vakit ve saç teli harcamanı istiyorlar :)


  • nahtoderfahrung  (02.03.21 13:04:51 ~ 13:05:01) 
saç zaten kalması o konuda sıkıntı yok, vakit köpekleri olsun, verdikleri hizmet ile youtube'da bir video açana kadar gidip kahve yapıp geliyorum. istedikleri 1200 ü geri alacaksam bir uğraşırım.


  • komikolmakuzen  (03.03.21 00:05:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.