[]

Ankara'da nerede ev tutulur part 2

www.eksiduyuru.com

bu duyuruda sormuştum. şimdi 3-5 alternatif arasında ev bakıyorum. 1 ay içinde başlayacağım işe, o yüzden önümüzdeki 20 gün içinde tutmam gerekiyor evi.

metro güzergahına bakıyorum, her ne kadar atandığım kurumun servisi olsa da yine de yeri dolayısıyla metronun dibinde olmasa da şöyle 1-2 km yarıçap belirleyerek bakıyorum genelde.

eryaman 1-2 metro durağı çevresi
eryaman 5 metro durağı çevresi
istanbul yolu metro durağı çevresi
botanik metro durağı çevresi

şimdilik buralarda site içi evlere bakıyorum. batıkent metro durağının çevresinde genelde eski evler var diye oraya pek bakmıyorum.

şunu istiyorum şu an. bu yerlere alternatif nereler olabilir? mesela hastane durağı çevresinde güzel siteler varmış, mehmet akif ersoy mahallesi diye geçiyor, az ev çıkıyor oradan ama yine de bir miktar kafamızda alternatif oluşturdu.

bunun gibi, ankarayı bilmediğimden şimdilik yukarıda saydığım yerlere takılı kaldım durdum. hep aynı evlere bakıyorum sanki.

 
hem metro olsun, hem uygun fiyatlı olsun, hem iti kopuğuyla uğraşmayayım, hem evler çok eski olmasın diyorsan eryamana bakmaya devam et. diğer tüm yerlerde bunların birinden vazgeçmen gerekecek çünkü.


  • bussuru1  (10.02.21 13:44:07) 
İvedik metro. Yenimahlle metro civsrına bakın. Merkeze vs yakın. Bekar ve gece taklıyorsanız taksi ile dönersiz eve.


  • 1917  (10.02.21 13:44:55) 
besevler, emek, bahceli olabilir, ama fiyatlar yuksek biraz


  • sweetoffice  (10.02.21 13:53:36) 
ankara'da ev boşalma yoğunluğu ne zamanlarda oluyor peki? şu an kışın ortasındayız diye mi böyle eryaman gibi yerde bile aynı evleri görüyorum devamlı?

yani mart başı, ortası gibi kış sonu artar diyorlar, doğru mu?
  • akatreil  (10.02.21 14:03:07) 
Arkadaşların dediği gibi Ankamall’a ulaşım problem değil sizin değerlendirmeniz iş dışında nasıl bir semtte zaman geçirmek istiyorsunuz buna göre olmalı.

Bol yeşil alanı olsun, geniş Bahçeli, birbirinin dibinde olmayan binalar olsun nefes alayım derseniz Eryaman haricinde başka yere bakmayın. Evcil hayvanınız varsa, bisiklete binmeyi, yürümeyi, parkta oturmayı vb seviyorsanız ve bunların yanında sakinlik arıyorsanız Eryaman idealdir. Genel olarak memur, öğrenci, emekli sakinleri vardır, kimse kimseye karışmaz, trafik azdır, suç oranı düşüktür. 750-1000Tl arasında balkonu veya terası olan 1+1 ev kiralayabilirsiniz, servis veya özel araçla ankamall’a 30dk’da ulaşırsınız.

Bahçeli, emek, esat evet buralar Merkezi ve bir dönemin nezih semtleridir ancak binalar birbirine çok yakın, trafik felaket ve kalabalıktır.

Batıkent güzel semttir, Eryaman ile arası 8-10km mesafedir, Batıkent’te müstakil evde oturmayacaksanız eryaman’ı değerlendirin.

İstanbul yolu üzerinde rezidanslara filan sizin yerinizde olsam hiç bakmam, bana göre en ufak albenisi olan yerler değil. Gerçi ben yeşili bol olan sessiz sakin muhitlerde yaşamayı seviyorum yorumum bu nedenle hayli taraflı :)
  • avarel dalton  (10.02.21 20:10:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.