[]

maske

merhaba arkadaşlar;

yarın hastaneye gideceğim de; elimde bu maskeden varmış.

www.hepsiburada.com

Acaba iki tane meltbown filtreli cerrahi maske mi taksam yoksa linkteki maskeyi mi taksam? virüs için mart başında almıştık ama aratınca üstünde yazılanı toz maskesi diyor o yuzden kafam karıştı :(

 
bunun üzerine cerahi maske tak. n95'ler de toz maskesi olarak geçiyor aslında. pandeminin başında toz maskesi olarak listeleniyordu.


  • false pretension  (08.02.21 20:45:42) 
Üstüne cerrahi maske takmalısınız. Bu maskeyle hastaneye girmenize izin vermeyebilirler.


  • clones  (08.02.21 20:52:40) 
FFP1 maskeler Corona virüsü için en az koruyucu olandır. En iyisi FFP3.
Ama bu maskenin üzerine meltblown filtreli bir cerrahi maske takarsanız, iki cerrahi maskeden daha iyi koruyacaktır.

  • pro9it9is9  (08.02.21 20:55:51) 
Hastaneye girişte sorun olmaz ancak üzerine cerrahi maske daha iyi olur.


  • pro9it9is9  (08.02.21 20:56:47) 
ben hastaneye giderken iki kat cerrahi maske takiyorum,

linkteki toz maskesi onu takmaya gerek yok. cift maske yeterli olur, millete fazla yanasmayip saga sola cok teemas etmezsen bir sey olmaz.
  • exlibris  (08.02.21 21:03:08) 
korkuyorum ultrason da çekilcek... ama ertelemekten de bıktım


  • omonia  (08.02.21 22:41:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.