[]

Kedi ve papağan kapları temizliğini vs nasıl yapıyoruz?

Kedilerin su ve mama kabını, papağanların su kabıjı nasıl temizliyorsunuz? Bulaşık Makinesine atmak mantıklı mı?




 
bulaşık makinesine atıyoruz. çelik kaplar.


  • orient blue  (08.02.21 00:22:53) 
Yazanların hepsini elimde yıkamışlığım var ve plastiktiler. Makineye atmaya da güvenemem deterjan kalıntısıdır çıkarınca tekrar yıkamak gerekecek vs.


  • heathen  (08.02.21 00:26:10) 
Kuşların suluğu zor yıkanıyor elde hocam. Tam temizleyemyorum, hafif kireçli gibi bir his oluyor elimde. Küçük bir fırça ile mi yıkadınız acaba suluğu?


  • Fusha  (08.02.21 00:43:24) 
Her şeyi makineye atıyorum. Sonra makineden çıkarınca bi de bol suyla kendim duruluyorum. Ama bahsettiklerim çelik kaplar. Plastiği bilemiyorum. Belki limon tuzu-sıcak su karışımına bırakıp soğuyunca yıkayıp durulayabilirsiniz. Pipet fırçaları iş görür.


  • pandispanya  (08.02.21 01:04:16) 
Eskiden kullanılmayan bi diş fırçasıyla temizlerdim kuşların yem su kaplarını


  • mirafiori  (08.02.21 01:10:21) 
sirkeli suyla temizliyorum ben.


  • pide  (08.02.21 09:52:14) 
Kedilere su ve mamayı seramik tabaklarda veriyorum, bulaşık makinesinde yıkıyorum.

Suluk için şişe temizleme fırçası kullanabilirsiniz. Bu fırçalar büyükse metal pipetleri falan temizlemek için minicik fırçalar da oluyor, rimel fırçası kadar bir şey, onlardan bulabilirsiniz.
www.n11.com
  • kobuzchu kiz  (08.02.21 11:24:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.