[]

ptt kargo yüzünden kargomu alamadım

merhaba aliexpressten bir ürün satın aldığım için vergi ödemem gerekiyordu. evde olduğum için hiç nakitim yoktu, kredi kartı da kabul etmediklerini söyleyip ürünü şubeden alırsınız dedikten sonra hızlıca gitti (tam o sırada telefonu çalmıştı) ama ne yapacağımı bilmiyorum, nereye yollandı bilmiyorum, ürün iadeye giderse ayrı bir kaos olur yurtdışından geldiği için. yarın sokağa çıkma yasağı olduğu için gidemem, pazartesi şubeye gitsem geç kalmış olmam değil mi?

pos cihazının olmaması çok anlamsız geldi. onu geçiyorum 15 tllik vergi için bir fatura kesip son ödeme tarihi belirtilebilirdi. veya direkt internet üzerinden ödeme. ilginç gerçekten.


 
gonderitakip'ten nerede olduğunu görürsünüz muhtemelen. veya çağrı merkezini arayın.

dediklerinizde haklısınız ama bir devlet kuruluşundan bahsediyorsunuz. 81 ilde her ilçede bütün kuryelere pos makinesi demek bu. komisyonu blokajıyla deli gibi para kaybeder devlet o yüzden yanaşmaz öyle şeylere.
  • argent dawn  (05.02.21 18:13:13) 
arkadaşın dediği gibi gönderi takipten nerede olduğunu görür ve pazartesi gider alırsınız problem olacağını sanmıyorum. hemen geri göndermezler kargoyu.


  • amour fou  (05.02.21 18:31:48) 
7 gün şubede bekletiyorlar


  • rapisa  (06.02.21 02:36:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.