[]

Kedim vefat etti

Kısırlaştırma için sabah veterinere verdiğim kedimi gömdüm bugün.
Kesiyi açtıkları anda solunumu zayıflamış, operasyonu iptal edip döndürmeye çalışmışlar ancak maalesef.
Pek (hiç) arkadaşım olmadığı için buraya yazmak istedim.


 
:((
başın sağolsun :((

  • pati  (02.02.21 20:46:13) 
başınız sağolsun. umarım keyifli ve güzel vakit geçirme şansınız olmuştur bugüne kadar. geçen yaz benzer bir durum yaşamıştım ben de. farklı olarak nerede gömülü olduğu vatsaptan konum olarak geldi bana. oysa orada olmalıydım. başlarda özlüyordum ama her şey gibi buna da alışıyorsun.


  • nrmnm  (02.02.21 20:50:35 ~ 20:51:59) 
Çok üzüldüm yahu, yaşı gelmiş olsa neyse de, bu haliyle çok üzüldüm valla.


  • Fusha  (02.02.21 21:03:42) 
Başınız sağ olsun. Ben de köpeğimi çok genç bir yaşında kaybetmiştim tıpkı sizin gibi. Günler hatta aylar sürecek şu anki üzüntünüz ama emin olun zamanla ister istemez buna da alışacaksınız ve güzel anılarınız kalacak hep aklınızda.


  • ms brownstone  (02.02.21 21:08:02) 
çok üzüldüm. yavru kedi sahiplenin lütfen, daha rahat başedersiniz.


  • uuth  (02.02.21 21:11:55) 
Çok üzüldüm ya :((( ben de bizimkini kısırlaştırma için bıraktığımızda hep böyle şeyler düşünüp tedirgin olmuştum. Gerçekleşmiş olmasını düşünemiyorum. Umarım çabuk atlatırsınız.


  • elorelia  (02.02.21 21:20:04) 
3 yaşına girecekti Mayıs'ta


  • sumuklurakun  (02.02.21 21:21:17) 
Bol sabir!


  • buf-e kür  (02.02.21 21:28:04) 
Çok üzüldüm başınız sağ olsun. Yeni bir minnoş sahiplenince acı az da olsa hafifliyor.


  • red morning  (02.02.21 21:53:05) 
Başınız sağolsun :( O kediye çok güzel bir hayat yaşattığınıza ve mutlu ettiğinize eminim. Belki kişisel kölesi bile olmuşsunuzdur :)

O kedinin yerine geçmesi değil ama, başka bir kediyi mutlu etmek için yeni bir kedi sahiplenebilirsiniz; denildiği gibi baş etmesi daha kolay olur.
  • aguen  (02.02.21 21:56:15) 
Başınız sağolsun, çok üzüldüm :( sabırlar diliyorum.


  • pandispanya  (02.02.21 21:59:11) 
Hepiniz sağolun.
Vefat eden kedimin 1.5 yaşında bir kızı da var evde. Onu da kısırlaştırmayı düşünüyordum ancak bu saatten sonra imkanı yok bir daha böyle bir işe girişemem.
Evin içerisinde kızgınlıkta bağırmalarına da gönlüm elvermiyordu bu sebepten bunu da köye götürmeyi düşünüyorum. En azından orada doğurur, özgürce dolaşır şehir tehlikeleri olmadan. Götüreceğim kişi de en az benim kadar kedi seven ve iyi bakabilecek birisi.
  • sumuklurakun  (02.02.21 22:59:10) 
ihmal var mi acaba?


  • ghostinthemech  (02.02.21 23:09:31) 
Başınız sağ olsun. Zor bir durum. Yavrusu içiniyi düşünmüşsünüz fakat o evde sizinle yaşamıyor mu


  • rapisa  (02.02.21 23:21:27) 
Başınız sağolsun da bayağı acele düşünmeden bir karar vermişsiniz, diğer kedibin hayatı neden alt üst oluyor bu durumdan dolayı? Alıştığı yerden köye gidiyor? Benim gördüğüm bildiğim ya da kendi götürdüğüm hem de belediyede gerçekleşen 50den fazla kedinin ameliyatında hiçbir sorun çıkmadı ki özel klinikler daha özenli genelde. Ha çıkamaz mı elbette çıkabilir bir kedi 4-5 ayda bir hayatının sonuna kadar 4er 5er yavrulama kapasitesine sahip. Kim ne kadar severse sevsin bu hayvanların hem serbestçe üreyebilecekleri hem de hepsinin birden ev kedisi kadar uzun ömür sürebilecekleri bir ortam yok. Köy yerinde de bir kedi topluluğu düşünelim aynı şehir gibi, nüfus arttıkça hastalıklar artıyor, köpek tehlikesi her zaman var ve besin bulmak sayı arttıkça zor.. Ormanda besleme yapan tanıdıklardan defalarca İstanbul çevresindeki köylerden çuvallarla hayvanların atıldığını duyduğum için de belki abartıyorsun diyeceksiniz ama hayvanı köye götürüp salmak çözüm değil. Güvenilir bir veteriner araştırın.


  • sibertenik  (03.02.21 00:23:23) 
eve alışmış kediye köye götürüp salma fikri hiç mantıklı değil. kısırlaştırırken ölmesin derken ömrünü kısaltıp hayat kalitesini düşürüyorsunuz.


  • elorelia  (03.02.21 08:07:33) 
Allah sabır versin.
Geçenlerde bir arkadaşla konuşurken lafı geçti; ilk kedimizi sokaktan sahiplendiğimizde yetişkin bir kediydi, bizimle de 10 sene yaşadı. Üniversiteye yeni başlamıştım öldüğünde. 3-4 ay aklıma geldikçe ağladım. Bir diğer kedim öldüğünde de çok ağlamıştım. Şimdiki kedimin yaşı epey var, ama aradan geçen süre içinde öyle kayıplar oldu ki, bunun bir döngü olduğunun bilincine vardım. İnsanlar ve hayvanlar; doğar, yaşar ve ölür. Kimse kalıcı değil. Bir hoş sada bırakabilmişse bu kubbede ne mutlu.

  • SiyamkedisiZorro  (03.02.21 09:58:06) 
cok uzuldum basiniz sagolsun yeni yavru kedi sahiplenme fikri bana da mantikli geldi atlatmaniz icin


  • camene87  (07.02.21 23:18:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.