[]

Marla Singer

Beyler size bir soru bu, toksik, guzellik normlarina uymayan, neresinden baksan eş adayı olmayan bu karekterde ne buluyoruz bu kadar fenomen olmasinin ardinda seksilik disinda ne var sizce ? Erkeklerin hangi duygu,dusunce veya durtusune hitap ediyor bu kadar ?




 
herkes kari koca mi ariyor bu hayatta ya pilav yapmiyo diye engeli basar misiniz djsjsj gayet gotik, ozguvenli, seksi bir kadin imaji. memur degil hr beyaz yakalisi degil bankaci degil daha ne istiyosundjdjsj kriterlerim bunlardi evt. zaten es adayi gibi gorunen cogu insan kadin erkek farketmeksizin seksi degildir.
26K

  • ala09  (02.02.21 09:29:26) 
hah süper konu.

yingyang. her insanın içinde karanlık taraf var aydınlık gibi. bu karanlığa arada hitap eden birileri fena olmuyor.

askıntı olmuyorlar (ki marla bir yerde sıkmaya başlıyordu), birlikteliklere büyük payeler biçmiyorlar, beklentiye girmiyorlar.

erkeklerin hangi dürtüsü demişsin pofudukayı ama şu da var, (bkz: hatunların efendi adam yerine piç tercihi ) bu işler karşılıklı.

"ama bütün erkekler öylesiniz" ya da "hayatıma giren bütün erkekler aynı" ilkine cevabım dünya çok kalabalık, ikincisine cevabım eğer marla singerlara hayran erkekler bizi mutsuz ediyorsa uzak durulması gereken kadınlar başlığı var, seni oraya alalım. uzak duruyoruz.
  • sanzelize canavari  (02.02.21 09:32:55) 
Herkes kadinlarin "bad boy/kotu cocuk" takintisini agzina sakiz etmis ama bence erkeklerin "eglenilecek kiz"lara duydugu cekim cok daha fazla. Kulturdeki agir muhafazakarlik ve baskidan dolayi renkli sac, dovme vs... gibi normun disindaki ozelliklere sahip kadinlar baya saglam arzulaniyorlar.


  • cleric  (02.02.21 11:52:35) 
Ee sadece siz mi serseri seviyorsunuz?


  • guitarissimo  (02.02.21 14:34:36) 
marla singer süper karakter. hem özgür ruhlu hem de feminen.
böyle özgür ve weird kadınlar bir zaman sonra erkekleşiyorlar. marla'da bu yok. hem kadınsı hem serseri. hareketleri oldukça feminen.

  • dafuq  (02.02.21 16:03:37) 
-erkeklerin hanımkız yerine yelloz tercihi- diyerek özetleyebilirim konuyu, erkek doğası gereği savruk hayata meyillidir, kendi türünden birini gözlemleyince algıda seçici davranıp tercihini davranışının uyumlu olduğu kişiye yöneltebiliyor.


  • firemanjonny  (02.02.21 16:42:49) 
profil hiçbir şekilde benim ilgimi çekmiyor. filmden sonra uzun süre gözlemlediğim şey kadınların bu profile özenmesi.


  • uuth  (02.02.21 16:46:11) 
İsmail Saymaz bana bu karakterden daha çekici geliyor. Fenomen olmasının ardında ne var bilmiyorum ama seksiliği olmadığına neredeyse eminim.


  • bruce mclaren  (02.02.21 16:48:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.