[]

Kırklareli sizce nasıl bir yer?

sevgili duyuru sakinleri, içinizde Kırklareli’nde yaşamış olanınız veya hali hazırda yaşayanınız var mı? Ankara’dan oraya göçülür mü?

İş konusunda sıkıntı yok tayin isteyebilirim, köpeğimle birlikte yaşıyoruz yani çoluk çocuk vb yok, dedikleri gibi mutlu insanların şehri mi? Nasıl bir yerdir

Gitsem mi?

 
Vize’ye mi gideceksin merkeze mi?


  • otopsicocugu  (25.01.21 23:53:33) 
@ otopsicocugu şehir hakkında hiç fikrim yok :(


  • avarel dalton  (25.01.21 23:58:53) 
6ay oldu kırklareli’ne taşınalı ilk izlenimler

-il merkezi olmasına rağmen çok küçük kendi halinde
-kimsenin birbiriyle alakası yok rahat insanlar genelde
-ev konusu sıkıntılı-genelde fazla küçük kümes kıvamında-
-genelde ihtiyaçları karşılayacak her şey var(avm yok) ancak aracınız varsa edirne tekirdağ lüleburgaz çok yakın

(20sene istanbul’dan sonra buraya taşındık iş sebebiyle)
  • melodi  (26.01.21 00:08:14) 
Merkeze gideceksen de vize’ye gideceksen de gayet iyi
Kafan rahat takılıtsın
İmkanın varsa vize’yi tercih edebilirsin
Vize kraldır
  • otopsicocugu  (26.01.21 00:34:24) 
Ben babaeski de çok kısa bir süre yaşamıştım, deyim yerindeyse kaçmanın yolunu aradım. Tabii babaeski Kırklareli nin sakim bir semti daha işlek semtleri böyle değildir mutlaka ama istanbul dan oraya gidince çok sıkıcı bulmuşte. Bir Caddesi var herkes orada geziyor. Türkiye'de İstanbul gibisi yok bence. Ankara da bana sıkıcı gelmişti ama Kırklareli ile kıyaslanmaz tabiki.


  • rapisa  (26.01.21 01:02:35) 
Kırklareli merkez iyidir. sakin, hoş, kendi halinde takılırsın. gezme tozma tabiki az ama var olan yerler fena durmuyor.


  • biergarten  (26.01.21 09:28:23) 
Lüleburgaz a iste bence tayinini


  • antihero  (26.01.21 11:14:06) 
başka bir noktadan yaklaşayım.

kırklareli favori kamp alanlarıma çok yakın. çevresinde doğa çok güzel. longoz ormanları, o benzersiz kum tepeleriyle çamlıköy sahili şahane. çok yerde gündoğumu izledim, güneş hiçbir yerde çamlıköy sahilinden doğduğu kadar güzel doğmuyor. altında araba varsa, böyle yerlere gideceksen seni bilmem ama köpeğin kesin ankara'da olduğundan daha mutlu olur :)
  • istanbul kanatlarimin altinda  (26.01.21 11:22:37) 
Araban yoksa imkanları fazla olmayan bir şehir.
Ankarayı ne kadar soğuk ve gri bir şehir olarak görsemde kırklarelinde bir bağlayan bir şey yoksa ankarayı tercih ederim hem büyükşehir imkanları hem daha canlıdır.

  • kararsızataletfilozofu  (26.01.21 23:20:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.