[]

Covid-19 aşısı için bakanlık kimin telefonunu arıyor?

Bazı arkadaşlar 85 yaş üstü aile üyelerinin aşılanması için kendilerine bakanlıkça bilgilendirme yapıldığını ve randevu alıp bu şekilde aşı için hastaneye gittiklerini söyledi. Bakanlık bizi hangi numaradan arıyor? Bizim aile üyelerinin numarası mı var onlarda, hangi veritabanı bu? Bilgisi olan var mı? Bizi arayan olmadığı için acaba ellerinde telefon numaramız mı yok diye merak ettim.




 
Annem 79 yaşında ve muhtemelen kayıtlı bir telefonu yoktur diye bugün www.mhrs.gov.tr adresinden aşı randevusu başvurusu yaptık.
Kendi telefonunu vermiyor çünkü, bir sır gibi. Her yere bizimkileri veriyor.
İşi şansa bırakmamak için öyle yaptık.
Alo 182'den de randevu alınıyormuş.
  • pro9it9is9  (24.01.21 17:10:25) 
bugün tam da o arama işini yapanlardan biriydim. arayan ilçe sağlık müdürlüğüdür.

aranmanıza beklemeye gerek yok. zaten aradıklarımıza aşı olmak isterseniz 182 yi arayıp randevu alın diyoruz.
  • wilhelmwasmuss  (24.01.21 23:34:28 ~ 23:46:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.