[]

Minoxil Forte %5 Kullananlara Sorular

Saçlarım hala var, kellikle alakam yok henüz ancak 3 sene önceki hayvani saçlar gitti. inanılmaz inceldi, tepede saç çıkış noktasından saç derim görünmeye başladı ve saç çizgim geriliyor bariz bir şekilde. doktora gittim minoxil ve 2 losyon verdi ama her birini bir günde kullan dedi. yani minoxili 3 güne 1 kullan dedi. tanıdık eczanecim de minoxil her gün kullanılmalı dedi. kısacası kafa karışık.
1) hangi sıklıkla kullanmalıyım
2) siz nasıl uyguluyorsunuz saçınıza?

duş hemen sonra ıslakken (ya da nemliyken) mi yoksa saçlarınız tamamen kuruyken mi uyguluyorsunuz? bir de saçlarım varken onu nasıl uygulayacağım bilmiyorum. bir babayiğit bana yardımcı olursa minnettar olurum. saygılar. (mesaj da atabilirsiniz).

 
minoxil yorumlarını oku kullanmaya başlamadan. önce saçları biraz döküyor sonra sıklaştırıyor ama bırakırsan yine dökülüyor. ömür boyu kullanmak zorunda kalabilirsin.

kuruyken uyguluyordum ben. saç diplerine sıkıp belli noktalara, sonra elimle masaj yapıyordum.
  • jelly bear  (21.01.21 23:01:19) 
ömür boyu kullanmak zorundasınız. kıllar çok yavaş oluşuyor ve uzuyor. ama bıraktığınız zaman çok kısa bir sürede eski haline geliyor. ayrıca vücudun alakasız yerlerinde kıllanmalar artıyor.


  • nickini degistiren yazar  (21.01.21 23:33:36) 
Minoxidil geçici bir çözüm sunuyor ve sunduğu çözüm önce saçı döküyor, sonra duraklıyor, sonra saç çıkıyor. Saçlar çıktıktan sonra 6 ay kadar duruyor kafanda sonra minoxilin etkisi azalıyor. Eskisi gibi olmuyor ama biraz yine dökülneye başlıyor. Bu arada uzun zamandır minoxil kullanmaktan sıkılıp amman deyip bırakınca saçlar edki haline geliyor. Bu konuda saöımın doktoru diye bir forum var oraya bakmanızı tavsiye ederim. Birde diğer losyonları da yazsaydınız keşke.


  • rapisa  (22.01.21 01:08:21) 
Ben minoxili, spiro losyon ile birlikte önce sabah akşam, saç çıktıktan sonra günde bir bazen 2 günde 1 şeklinde kullandım. Çoğu zamanda vitaminlerle destekledim


  • rapisa  (22.01.21 01:10:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.