[]

Whats up ı ne yapıyoruz şimdi? Kimler sildii?

Onaylarsak yazışmalar da mı açılmış mı olacak?
Hani uctan ucaydı.. Hani kendileri bile görmüyordu.



 
Abi daha uygulama ismini doğru yazamıyorsun, senin bilgilerini ne yapsın adamlar? Boş ver...


  • ryhmer  (10.01.21 13:53:34) 
Zaten görüyor isteyen istediğini onun için ben silmeyi düşünmüyorum.


  • Uncle Sam  (10.01.21 14:04:17) 
Olay harbiden çok uzadı, arkadaş konumumuz her yerde çarşaf çarşaf var zaten, kullandığımız milyon tane uygulama var hepsi biliyor ne bok olduğumuzu, devam tabiki watsapa, alsın bilgimi napıyosa yapsın ben standart bir vatandaşım. Gizli iş yapan ya da önemli olduğunu düşünen kişiler düşünsün


  • paramolacak  (10.01.21 14:06:50) 
konuşmayı gördüğü falan yok. dataları analiz etcek sadece


  • jelly bear  (10.01.21 14:07:02) 
whatsaptan konuştuğum bir avuç insan var onlarla da konuştuklarım devlet sırrı değil. yazışmalarımı gazeteye bile bassalar bi sıkıntım olmaz.

reklam konusuna gelince google zaten yıllardır dinliyor bizi her şekilde. azcık da zukenberg dinlesin çok mu?
  • killerbee  (10.01.21 14:07:43 ~ 14:08:57) 
whatsapp'ı silen herkesin facebook'u, yine mark'ın sahibi olduğu instagram'ı falan silmeleri gerekiyor. google photos hepimizi fotoğraflarını kullanıp ne yapay zekalar geliştirdi acaba :) bilgilerinin çalınmasından bu kadar rahatsız insanların akıllı cep telefonlarını ve bilgisayarlarını çöpe atması gerekiyor.


  • black holes in the sky  (10.01.21 14:08:23) 
valla veri izni hic umurumda degil; ama herkes boyle birakmisken tepki olarak ben de birakayim diyorum. cunku abd sirketlerinin tekelde olmasi insanlik icin buyuk sikinti.


  • buenosdias  (10.01.21 14:16:04) 
Yav yok yok ne yazışması ne açılması. Bu verileri kişiden bağımsız olarak toplayıp yapay zeka oluşturuyorlar. Mesela sen ısrarla elma elma elma yazdın ya sana ve yakınındakilere manav reklamı gösterecekler.

Al işte yaptıkları şey şu özet olarak bunun içinde senin benim hepimizin verileri var:
www.youtube.com
  • top_secret  (10.01.21 14:23:17) 
Aynen devammm


  • yarey  (10.01.21 14:53:33) 
Facebook ve instagramda paylastigim seyler benim “sahsimin” paylastigi seyler, onlarin acikta olmasini istemesem zaten paylasmazdim o yuzden “ayni sey yiaaa” diyenlere katilmiyorum.

Ayrica zuckerberg tabi ki benim mesajlarimi napcak, bana guzel reklam gosterse benim de isime gelir yani. Ama problem kitlesel olarak bu bilgilere ulasmasi.
Cambridge analytica ve abd secimleri diye aratabilirsiniz. Ben hala kararsizim. Daha dogrusu kimse signal ya da telegrama gecmezse (telegram sahibi rus ama zaten rusyayla veri paylasmadigi icin putin kisitlamis filan bir seyler var) ben ne yaparim bilemiyorum henuz :/
  • kuehles blondes  (10.01.21 16:20:21) 
İş arkadaşımın biri panik oldu ve sildi. Telegram'ı Türk yapımı zannediyormuş. Vatsap'ı silin oraya gelin diyor. Bir panik olmuş görmeniz lazım. Durum filan paylaşıp Telegram'a davet ediyor milleti. İş yerinde kafa dengim yok. Muhabbetimin olduğu birkaç kişi var, bu da onlardan biriydi.. Böyle şeyleri görünce yine ''Nerede çalışıyorum ben ya'' diye düşünüyorum ama mecbur çalışıyorum ne yapayım ya.


  • bitchesaintshit  (10.01.21 16:30:06 ~ 16:32:33) 
Ben sileceğim. Veri meri işlerinden ziyade Avrupa'ya bunu zorunlu kılmıyor çünkü onların hukuk sistemi buna elverişli değil. Bizim gibi Ortadoğu ülkelerine bunu dayatmaları canımı sıkıyor.


  • kadera bach  (10.01.21 16:38:43) 
panik yapacak bir durum yok aman beni takip edip ne yapacaklar ben kimim kafasıda tehlikeli sen tek başına kimse değilsin evet ama "büyük resim" önemli. bence bir tepki verilmeli bu konuya haksız değil tepki verilmesi özellikle benim gibi iş için kullananlar firmalar bi zahmet whatsapp falan kullanmasın zaten baştan da saçmaydı işte kullanılması. iş yerim yüzünden silemiyorum maalesef işler oradan yürüyor şuan biz de.

bir de sıkıntı şurada sanırım adamlar ya kabul edersin ya da kabul edersin kafasında bunun değişmesi lazım ya da. veya alternatif daha da şeffaf uygulamara geçilsin.
  • klakie  (10.01.21 17:57:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.