[]

Eski nişanlım hakkında

Ayrıldık ağustos ayında ve o günden beri hiçbir şekilde ne iletişim ne başka birşey olmadı ve karşılaşmadık. Ayrıca aklıma dahi gelmiyor( bu normalmi bilmiyorum ) üzülme süreci değil adeta rahatlama yaşadım gibi bişey oldu. Herneyse...
Aklımda olmayan birini sürekli rüyalarımda görüyorum anlamıyorum neden görüyorum genelde rüyalarımda ya evleniyoruz ya imza filan atıyoruz hep böyle pozitif şeyler açıkçası rüya yorumlayan biri olsa ona bile danışmak istiyorum.
Sebebi nedir bu denli onun tarafından rahatsız edilişimin? Nasıl yorumlarsınız?


 
"üzülme süreci değil adeta rahatlama yaşadım gibi bişey oldu"
dışarıya böyle yansıtmak için uğraşmışsın ve aslında hissetmen gereken şeyleri bastırmışsın gibi geldi. e bunlar da kontrolün olmadığı rüyalarda ortaya çıkıyor tabii...

nişan atmak -esktrem sebepler yoksa- üzerine düşünülecek, üzülünecek bir şeydir; bunları yaşamak doğaldır. kendine dürüst ol, pişmanlıkların varsa al kendini karşına, anlat içini dök.
  • Jux  (08.01.21 01:15:35) 
@Jux aldatılmamın yada hakaretlere uğramamın nesine üzülmeliyim ki ? Anlamıyorum...


  • madurumdamadurum  (08.01.21 01:20:29) 
sevdiğin, evlenmeyi düşündüğün insan tarafından aldatılmak ve hakaretlere uğramak yeterince üzücü değil mi?


  • Jux  (08.01.21 01:22:18) 
Böyle bir insandan kurtulduğum için üzülmüyor aksine seviniyorum çünkü evlendikten sonra bunları yaşayabilirdim diye düşünüyorum.


  • madurumdamadurum  (08.01.21 01:23:37) 
Ben sizin bu konuyla duyurunuzu hatırlıyorum, ayrılarak kendiniz için en doğru şeyi yapmışsınız, kendinize iyilik yapmışsınız, hatta sizin iş baya ciddi haldeyken buna cesaret etmiştiniz hatırlıyorum hep.

Yanlış anlamadıysam rüyanızda eski nişanlınızı görüyorsunuz, bence çok normal, baya sizi üzmüştü bu kişi. Beklemediğiniz şekilde davranmıştı. Belki farkında olmadınız ama yaşadıklarınız sizi çok yıpratmıştır bir yerde, onun etkisidir. Birde her rüyanızdan sonra bunu sorgulamanız, daha sık rüya görmenizi tetikliyor olabilir. Uykuya dalmadan önce sizi sakinleştirecek bir uyku düzeniniz olsun, uykuya dalmadan önce aklınızda iyi, güzel, başka farklı şeyler geçirin. Bu konuyu böyle düşündükçe daha fazla rüyanıza girer.
  • GoodMorningTeacher  (08.01.21 01:25:39) 
yeterince üzülüp duygularını dışa vurduktan sonra hissetmen ve düşünmen gereken şey bu zaten ama sen bu kısma direkt atlamışsın sanırım. seni senden çok tanıyacak değilim tabii de, demek istediğimi farklı açıdan yaklaşırsan anlayacaksın diye düşünüyorum.


  • Jux  (08.01.21 01:27:02) 
@GoodMorningTeacher hatırlamanız beni mutlu etti :)
Haklısınız bunu düşünerek daha fazla çağırıyorum ve bunun bilincinde olduğum için çoğu zaman düşünmüyorum ama şu saatlerde yine aklıma takıldı ve sorarak aslında biraz da farklı düşünceler ile karşılaşmak ve kendime farklı bakış açıları katmak için böyle bir soru sordum.
Çok saçmadır ki aklımda yokken art arda günlerce görüyorum :D
  • madurumdamadurum  (08.01.21 01:29:10 ~ 01:30:59) 
@Jux haklısın belki de güçlü durabilmek için atlamış olabilirim ve bilinç altıma bunları süpürmüş orada hapsetmiş dolayısı ile rüyalar yoluyla açığa çıkarmış olabilirim ki düşüncem bu yönde :) Peki ne önerirdin bu karmaşalıktan kendimi kurtarmam için? :)


  • madurumdamadurum  (08.01.21 01:30:32) 
psikolojide bunun bir yöntemi yordamı vardır, psikolog terapist arkadaşlar görürse yazsın; ben direkt bir şey öneremeyeceğim papatya çayını kaynatıp buharını ağzından alıp burnundan ver gibi. ama işin özü o zaman yaşayamadığın hislerini yaşamak ve bununla barışmak diye düşünüyorum. yüzüne söylemek istediklerini bir kağıda yazabilirsin, sanki ona verecekmiş gibi. aldatılmanın senin suçun olmadığını, karşı tarafın karaktersizliği ile ilgili olduğunu, bunun herkesin başına gelebildiğini, önünde aynı güzel sevme-sevilme hissini yaşamak için çok fırsat olduğunu düşünebilirsin mesela.


  • Jux  (08.01.21 01:42:16) 
@Jux değerli görüşünüz ve ayırdığınız zaman için çok teşekkür ederim :)


  • madurumdamadurum  (08.01.21 01:45:13) 
Meditasyon yapın. Bağ kesme meditasyonu diye bir meditasyon var youtube da ben eski sevgilim için yapmıştım etkili oldu. Yani o kişiyi istemesemde hayatımda bir yaşanmışlık olduğu için ilerideki ilişkilerimi, davranışlarımı etkiliyor. Örneğin biri sizi aldatöışsa daha sonraki sevgilinizinde aldatacağını düşünmek veya insanlardan uzaklaşmak gibi. Farkında olmadan bilinçaltına yerleşiyor. Böyle şeylerde tabi bir uzmandan (psikolog) yardım almak en doğrusu fakat seansı 200 civarından başlayan seansları kaç seans süreceği ve etkili olup olmayacağı belli olmayan şeye harcayacak kadar çok param yok malesef.


  • rapisa  (08.01.21 02:10:53) 
@rapisa ilginç bir cevap ve böyle birşey olduğunu bilmiyordum deneyeceğim teşekkür ederim. Önerdiğiniz kişi veya kişiler var mı ?


  • madurumdamadurum  (08.01.21 02:15:10) 
Ben can Aydoğdu nunkini yaptım fakat bazı kişiler sevmiyor. Bende işe yaradı fakat uzun sürüyor ve bir kaç kez yapmak gerekebiliyor.


  • rapisa  (08.01.21 02:30:09) 
Rüyadaki sen ne hissediyor? Huzursuz mu, memnun mu? Normal sen ile farkı var mı?


  • curukturpkokusu  (08.01.21 02:54:38) 
Bilinçaltının rüyalar yoluyla kendini temizledişini söyleyenler vardı. Belki ilişkiniz boyunca alışkanlık haline gelen düşünceleri temizliyordur bilinçaltın.


  • 1bir1bir1  (08.01.21 05:05:26) 
Rüya değil kabus kabus. Nişan sonuçta insanın hayatında önemli bir olay.
Muhtemelen 5-10 sene sonra da aynı kabusları göreceksin

Şey gibi 30 yaşına gelip rüyanda tekrar lise sonda olduğunu görmek gibi bir şey.
  • yarey  (08.01.21 05:16:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.