[]

Kablonet kullanan var mi?

Ttnet kullaniyoruz tivibu ile birlikte, taahhut bitince 100 tl lik paket 140 tlye yukselmis, bizim binada kablonet kullananlar varmis ve memnun, bizim suan kullandigimiz pakete benziyor ve 110 tl. Internet hizi da 100 mbpsye kadar ve sinirsiz. Suanki 24 mbpsye kadar, bundan da memnunuz ama bu daha uygun. 140 tl vermek istemedik, 110 a varken aynisi.

Size de sormak istedim, memnunmusunuz, ozellikle besiktas ve cevresinde kullananlar daha da iyi olur.


 
  • qaram  (05.01.21 23:28:42) 
99 yılından geçen yıla kadar kullandım. hiç bir sıkıntı yaşamadım, teledünya'dan pek memnun değildim. memnun olmama sebebim kafalarına göre çok sık istedikleri kanalları yayınlardan çıkartmalarıydı, hiç haberin bile olmuyor. atıyorum eurosportu açıyorsun izliyorsun ertesi gün bi bakıyorsun yok, kaldırmışlar yayın listesinden.

türkçe kanallarda bi bakıyorsun rusça dublaj var. böyle çok saçmalık oluyordu, internetinde bir sorun yoktu ama.
  • killerbee  (05.01.21 23:36:43) 
kadıköydeyim. yıllardır kablonet kullanıyorum, çok memnunum. kopma sorunu hiç yaşamıyorum. bağlatırken de hiç beklemiyorsun. bundan kaç zaman önce başvurduğumun ertesi günü internetim olmuştu çok hoşuma gitmişti.
ben 25 mbps sınırsız olan paketini kullanıyorum galiba. 60 lira veriyorum. kablotv de veriyorlar yanında. evde 2 kişi internet kullanıyoruz, hiç yavaşlama da olmuyor

  • istanbul kanatlarimin altinda  (05.01.21 23:45:08) 
3-4 senedir kullanıyorum memnunum. Yer Fatih. Paketin hızını hatırlamıyorum


  • rapisa  (06.01.21 00:05:40) 
20 gündür kullanıyorum.
- Fiyat uygun
- Sinema kanallarında iyi filmler oynuyor.
- Akıllı sınırsız tarife dedikleri, akşam 7'den gece 12'ye kadar 25mbit'e düşüyor. Kalanında 100mbit.
- Yanında verdikleri modem dandik. Router ile desteklemek gerekiyor çoğu durumda.
- TTNet 25mbitte Netflix, Amazon TV'de donuyor, TV bağlantısı kopuyor, ileri saramıyordum. Kablonet'te TV'de hiç sorun yaşamadım.
- Abonelik başvurusu yaptım telefondan, 2 saat sonra geldiler, bağladılar.
- İkinci gün Zoom'da bağlantı koptu, sinyal zayıf dedi. Arıza kaydı açtım, aynı gün gelip bakım yaptılar. Ondan sonra hiç sorun yaşamadım.
- Pişman değilim, iyi ki geçmişim diyorum.
- TTNet'in taahhütü bitecek olan tarifesinin yeni fiyatı yüksek diye geçtim ama TTNet'in biteceği gün arayıp devam edersek sadece 4 lira zam yapacaklarını söylediler. Yani yeni fiyat için doğrudan onlarla görüşebilirsin.
  • prole  (06.01.21 00:43:53) 
2 senedir kullaniyoruz cok memnunuz. Ist bahcelievler


  • matilda  (06.01.21 01:39:13) 
100mbit akıllı sınırsızdır o. 19-24arası hız düşer. Onun haricinde memnunum.


  • sutlu nescafe  (06.01.21 09:43:35) 
8 yıl ankara'da kullandım, yaklaşık 8 yıldır da antalya'da kullanıyorum, bir sorun yaşamadım memnunum. net hızı neyse onu verdiler. yani 25'se 25, 50'yse 50, 100'se 100. torrentte daha fazla hız aldığımı da hatırlıyorum. doğum günleri, bayramlar ve yılbaşında güzel hediyeleri mevcut. ama full paket olunca gerek kalmıyor.


  • Improbable  (06.01.21 10:49:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.