[]

Hangi Ps5 versiyonu?

Ps5 mi, ps5 digital versiyon mu? Digital versiyonda dvd rom yok, sadece internet üzerinden oyun indiriliyor.




 
Normal kullanıcı için ikinci el oyundan dolayı diskli olan. (fiyat farkını bilmiyorum)

Uzun ömürlü kullanıcı için zaten diskli versiyon yamasız mamasız da olsa server'lar kapanınca oynayacak bir şey kalıyor elinizde, diğer türlü custom firmware beklemekten başka çare yok sony destek kesince. Ha çoğu insan o zamana kim öle kim kala ps7 ile çılgın atarız diye düşünüyor orası başka.

~diskli versiyonda da store oyunlarını da satın alabildiğimizi unutmayalım, reddetmiş olmuyoruz disk alınca online oyun satın almayı.
  • hedep  (30.12.20 19:37:56 ~ 23:26:38) 
Ben eski kafalıyım biraz. O yüzden disk versiyonu diyorum. İnternet gitti, kota bitti, sistem hatası, türkiye'de desteklenmiyor, bir sebepten erişim engellendi vs vs riskini almak istemem.

Tabi biraz da kullanıcı alışkanlıklarına bağlı. Sürekli oyun oynayan biri için fırsatlar, indirimler vs ile daha az paraya daha çok oyun oynanabilir. Ben sınırlı sayıda oyun alıp, sıkıldıkça diğer oyunu oynayanlardanım.
  • the coon  (30.12.20 20:20:49) 
Kesinlikle dijital, 4 senedir ps4 var bir tane bile kutulu oyun almadım, fiyatlarını bile bilmiyorum.


  • garavel  (30.12.20 22:22:50) 
bu disk işi gittikçe azalacak, ps4 oyunlarını elip elinde kalan satıcı dolu ortalık. online beleşe verilen oyunu 300 e satmaya çalışan adamlar var.
ps5 için daha temkinli olurlar bence.

garavel +1
  • rhan  (30.12.20 23:07:59) 
daha önce ps4 sahibi değilsen kesinlikle diskli.

edit: ps store'da her istediğin oyun hep indirimde olmaz. hatta olsa bile diskli versiyonu daha ucuza alabilirsin. sonra takas makas derken yürür gidersin. ps5 diskli oyun piyasası tam bir muamma ama ps4 oyunları oynayacaksan diskli almak mantıklı.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.12.20 23:14:29 ~ 23:20:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.