[]

Whatsapp bilgisayar bağlantısı

Bu sabah bi ödev çiktısi alacaktim . Evral whatsaptaydi. Bi ozalitciye girdim. Ben bekliyorum nunara verecek oraya atacam, o da oradan cikti alacak.

Bilgisayara telefonu tuttu karekodlu bisiler , tak benim whatsap adamin bilgisayarda. Bu mu dedi abi evet o dedim. Evragi aldi bilgisayara, sonra whatsaptan cikis yapti.

Benim hic beklemesigin bir hareketti valla. Sonra kafama takildi. Bilgisayarda bisi kalmis midir?

 
Çıkışı sen yapacaksın telefonundan.


  • pass  (24.12.20 13:44:10) 
Nereden yapiliyor bu çikiş


  • Filinta61  (24.12.20 13:49:42) 
whatsapp'taki whatsapp web bölümüne girip tüm aletlerden çıkış yap diyeceksiniz.

--
Ortak kullanılan bilgisayarlar üzerinden WhatsApp Web'i kapatmayı unuttuysanız hemen panik yapmayın, telefonunuzdan WhatsApp menüsüne erişip tıklayın orada bulunan bütün bilgisayarlardan çık seçeneğini tıklayın WhatsApp Web otomatik olarak kullanılan bütün cihazlarda kapanacaktır.
--
  • la traviata  (24.12.20 13:50:51 ~ 13:51:20) 
Oraya girince qr kod taradan baska bisi cikmiyor ki


  • Filinta61  (24.12.20 13:54:49) 
o zaman zaten çıkış yapılmış, yoksa o ekran çıkmazdı


  • pide  (24.12.20 13:56:55) 
Zaten tekrardan whatsapp webden giriş yaparsa telefonunuzun bildirim çubuğunda "whatsapp web şuan aktif" şeklinde bir uyarı kalıyor ve çıkış yapılana kadar o uyarı gitmiyor. Bir giriş olursa anlarsınız yani ama çıkış olmuştur zaten, içiniz rahat etsin diye diyorum.


  • veritaslibertas  (24.12.20 14:40:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.