[]

Şişli Yakınlarında Psikiyatri Kliniği Var mı Bildiğiniz?

Selam,
hemen mevzuya gireyim.
Şimdi 1 ay önce psikoloğa başvrudum ve çeşitli aralıklarla terapi hizmeti aldım.
Bu sürede terapistim bende yüksek derecede dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite bozukluğu olduğu sonucuna vardı. (ki ben de ezelden beridir şüpheleniyordum böyle bir şeyden.)
İşin can alıcı noktası: Terapistim ilaç tedavisinin işe yaraybileceğini söyledi.
Bildiğiniz gibi bu ilaçlar ancak psikiyatristlerin reçete etmesiyle alınıyor.
Hal böyleyken, bu iş için psikiyatri kliniği aramaktayım. Özelden randevu alabilirim; ancak ben yola zaten terapistimle devam edeceğim; haliyle 45 dakikalık bir görüşme için 700 tl, 800 tl gibi bir ücret vermek istemiyorum.
Bu yüzden akşam altıdan sonra randevu alabileceğim şişli yakınlarında bir psikiyatri kliniği, hastane vs aramaktayım.
İş ve kişisel hayatımı çok olumsuz etkilemeye başlayan bu durumu çözümü için şu ilaç işini ivedilikle halletmem gerekli.
Teşekkürker cevaplarınız için.

 
lape

Yanlız psikiyatristiniz hem gerekli tanı testlerini isteyecek hem de başlanacak tedavinin takibine yetecek miktarda ilaç yazacaktır. tek seans olmaz yani. erişkin adhd tanısı ve takibi basit bir süreç değil.
  • qaram  (20.12.20 14:29:11) 
Lape de ucuz değil maalesef. 3-5 ay takip ettikten sonra rapor da verilebiliyor, maalesef paraya kıymak gerekiyor :(


  • montreal  (20.12.20 15:31:01) 
Madalyon psikiyatri'ye bakabilirsiniz. SGK anlaşması da vardı ama şimdi ne durumda bilmiyorum. 2013-2014 yıllarında 80-100 TL ödediğimi hatırlıyorum ama öyle uzun bir seans beklemeyin. 15-20 dakika sürüyordu, sonrasında ilaç yazıp takip ediyordu, yeterli geliyordu. O zamanlar doktorlar iyiydi. 1-2 ayda bir seans yeterli olur sanırım. Onun dışında zaten terapiye devam edeceksiniz.


  • bayc  (20.12.20 21:31:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.