[]

iş başvurusu

merhabalar, bi yerin junior marketing pozisyonuna başvurmuştum.

neyse ilk mülakatı geçtim. task yollandı onu da geçtim. ikinci mülakata girdim. onu da geçtim. en son case yolladılar onu da yapıp yolladım dün. ama bu gün benim başvurduğum pozisyonunun ilanını bir facebook grubunda yeniden paylaşmışlar. olumsuz bir dönüş olmadı daha.

sizce umudu keseyim mi direkt yoksa aynı junior pozisyonu için 2 kişi mi arıyorlar sizce? bence umudu kesmeliyim ama bilemedim..

bu sene mezun olacağım ve ilk full-time işimi bulmaya çalışıyorum. junior marketing pozisyonları da çok fazla çıkmıyor. moral bozmaya değer mi? ne zaman olumsuz olsa kendimi yetersiz hissediyorum çünkü..

 
siz ceptesinizdir ama mezun olmuş birini belki arıyorlardır. önceden kendilerinin haberi var mıydı öğrenci olduğunuzdan yoksa son anda mı haberleri oldu?


  • elektr10  (18.12.20 23:20:34) 
cv'mde yazıyor ne zaman mezun olacağım. iki mülakatta da söyledim zaten. son anda haberleri olmadı yani.


  • yeteramadenedimherseyi  (18.12.20 23:28:51) 
o zaman moral bozmayın. muhtemelen tek güçlü aday sizsinizdir ve başka güçlü adaylar da arıyorlardır. ben ilk işime 3 aylık süreçte 6-7 mülakat ve sınavla girmiştim.


  • elektr10  (18.12.20 23:57:41) 
sizin durumunuzda olsam benim de moralim bozulurdu ama ozellikle stajyer/junior gibi roller icin bence takip ettiginiz sirketlerin ilan cikmasini beklemeyin, ilan vermese bile islerini begendiginiz sirketlere mail atin derim ben. sirf bu sekilde birkac ise girdim ben gayet iyi sirketlerde, tanismak istiyorum sizinle vs diyip.


  • hjarteblod  (19.12.20 01:13:49 ~ 01:14:05) 
benim de moralim bozulurdu once ama bu kadar seyi gectikten sonra, ikinci kisi ariyorlar diye de dusunurdum.

ben de ilan vermeyen yerlere de basvur diyorum.

reklam ajanslarina basvurabilirsin. insider diye bir yer var, oraya da basvurabilirsin. sanayi'de. istanbul'daysan.

ben de reklam ajanslarinda calismis ve hala birinde calisan bir grafik tasarimciyim. hicbir zaman ilana gore basvurmadim. butun ajanslara maillerinden basvuru yaptim. su an calistigim isim haric hep ilansiz basvurularim sonucu ise girdim.
  • batlegolas  (19.12.20 04:46:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.