[]

gözlüklüler için maske

bin kere soruldu, hep gözlüğün buğu yapmaması için camlara işlem yapılması tavsiye edildi.

ben gözlüğe işlem istemiyorum. maskeden de çok büyük bir beklentim yok, illa ki buğu yapacak, tamam razıyım da bari az buğu yapsın.

evony çok önerildi diye aldım, burun teli neredeyse hiç oturmuyor, çok gevşek. en ufak nefesimde komple kör oluyorum.

burun teli sert maske aldım, o da ultra dandik, nisan'da devletin beleş verdiği maskeler gibi.

yav kaliteli olsun, ama şu teli de azıcık sert olsun, kıvırınca burnuma otursun, o bana yeter. ona rağmen olan buğuya razıyım.

evony'yi eledik. are diye bir marka buldum meltblown falan, kaliteli, ona da teli gevşek, gözlüklüler uzak dursun demişler.

e ne takalım birader? yolda iki adım attırmıyor şerefsiz.

 
Eski evonydeki teli söküp yeni maskenin telinin yanına sokun iç kısımdan. Çift tel daha iyi bir direç göstereceğinden istediğiniz gibi olacqktır


  • Unde bach canim  (14.12.20 22:19:24) 
Bgood maske


  • kuehles blondes  (14.12.20 22:33:37) 
Bazı maskelerin telleri yumuşak, bazı maskelerin de lastikleri uzun ya da gevşek oluyor. Buğulanma sorunu yanında, gözlükle birlikte kulağa geçirilen lastik nedeniyle öne eğilince gözlüğüm düşüyor öte yandan.
Ben maske tutucu ile maskenin daha sıkılaşmasını sağlıyorum.
Are diyecektim, onu da yazmışsınız. Ancak Are koruyuculuk yönünden gerçekten iyi.
  • pro9it9is9  (14.12.20 22:45:25) 
www.hepsiburada.com

şuna benzer maskeler buğu yapmıyor. nefesi alttaki delikten tahliye ettiği için buğusuz kullanabilirsiniz.
  • trajikomix  (14.12.20 23:13:20) 
Bebek şampuanı ile gözlük camları yıkanınca buğulanmıyor diyorlar.


  • GoodMorningTeacher  (14.12.20 23:21:33) 
Acto marka kullanıyorum uzun süredir buğu yok kaçırmıyor. Alman malı güvenli hem


  • gatherer  (15.12.20 13:37:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.