[]

Superbox nasil? Alinir mi? artisi eksisi?

internetim berbat. tasinacagim diye dsmart taahhutumu yenilemedim.

herkes superbox'i cok ovuyor; alinir mi?

artisi eksisi nelerdir?

 
Kendim kullanmadım ama çevremde alıp da memnun kalan kimse görmedim.


  • valarmurgulis  (13.12.20 22:14:33) 
memnunum diyen duymadım.


  • goodman  (13.12.20 22:33:03) 
Bağlamadan önce adresinizde destekleniyor mu diye bakıyorlar. Mesela şu anda oturduğumuz için hizmet yok dediler. Ben de annemin evine aldım ve şu anda oturduğumuz eve getirdim.
Çok nadir yavaşlıyor. Türk Telekom'dan sonra inanılmaz memnunuz. Biraz pahalı ama.

  • pro9it9is9  (13.12.20 22:48:11) 
oturduğunuz yere ve yoğunluğa göre çok değişken. özellikle son zamanlarda herkes internete yığıldığı için benim paketim 10mpbs olmasına rağmen akşamları genelde 3mbps civarında oluyor. ping'te de zaman zaman artışlar oluyor.

en iyisi turkcell hatla günün çeşitli ve en yoğun zamanlarında birkaç test yapıp ön bilgiye sahip olmak. tabi turkcell, önceliği superbox kullanıcılarına vermediği için cep telefonuyla 10mbps hız gördüğünüz yerde superbox'ta en fazla 3-4 mbps görebileceksiniz.
  • sanal uyku  (13.12.20 23:58:44) 
@konetsu aslinda su anki evim icin ve sonra tasinacagim yerde de kullanirim diye dusundum.


  • nefertarii  (14.12.20 00:27:39) 
sanal uyku güzel yazmış, bulunduğun yerin altyapısı çok fark ettiriyor. yerinde kesin test yapmadan 24 ay taahhüte kesinlikle girmezdim.


  • roket adam  (14.12.20 10:55:39) 
Bunu kullanan sadece bir tanıdığım var. O da dağ başında köy evinde kullanıyor. Turkcell şebekesinin iyi çektiği ama civarda yaşayan çok çok az insan olan bir yer. Herhangi bir şikayeti yoktu.


  • battal gemalmaz  (14.12.20 11:29:38) 
Katarda aynı cihazla 5g veriyorlar, 450-500mbit görmüştüm
Ama o bile stabil değildi, zaten koptuğu oluyordu.

Türkiyede superbox çok meşakatli iş.
1- Sınırsız tarifelerinde hız düşüyor, fiyat artıyor
2- Küçük harfle yazıyorlar ama 2 adresten fazla kullanamazsın diyor, yani aldım, yazlık, kışlık, araba, otel, tekne kullanayım yok.
  • summatinyourteeth  (14.12.20 11:49:01) 
ara ara ping'inin yükselmesi haricinde güzel bir ürün ama yer seçiyor. evin neresinde durduğuna göre ve asıl olarak da evin nerede olduğuna göre yer seçiyor. yeni evinizde turkcell iyi çekmiyorsa berbat bir hız verecektir. az buz da para değil.


  • co2s2  (14.12.20 14:14:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.