[]

Gap Year

Merhaba, hayalim isteğim yurtdışında yaşamak ama fark ettim ki ben bir süre buradan uzaklaşmak için bunu istiyorum. şu meşhur “gap year” tecrübe etmek. 28 yaş 5 yıl iş tecrübesindne sonra bunu yapabilir miyim? Yapan oldu mu? Şöyle 2 sene yok olmak. Beyaz yaka hayat çekilecek dert değil.. şu evden çalışma bitince serviste geçen ömrüme yanmak istemiyorum ileride :(




 
5 yılda kariyerini getirdiğin nokta elle tutulur seviyeye geldiyse, uzman ya da dengi bir ünvana sahipsen bunu döndüğündeki mülakatlarda karşı tarafta anlam bulacak şekilde açıklayabilirsin, sorun olmaz. tabii derdin buysa.

derdin bu değilse de başka niye sorun olsun ki? paraya ihtiyacım olmasa ben yapardım. gerçi 2 sene çok, bana 1 de yeterdi. kenarda paran varsa yap ama şu korona döneminde evde boş oturmak için yapma, gap'ine değsin, gez toz bilmem ne yap. şu sıra evdeyken çalışmak için iyi bir fırsat bence.
  • Jux  (24.11.20 22:54:17) 
Ben 10 senede 2 kere "gap year" yasadim. Biri sikildim bunaldim diye olmustu dunyayi gezecegim diye isten ayrilip evde depresif bicimde yattim, digeri babamin kanser olmasi yuzundendi. Is gorusmelerinde konu acildiginda durustce soyledim, dert eden 1-2 yer oldu ama cogu sikinti cikarmadi.

Is gorusmelerindeki asil sikintisi antremansizlik yuzunden teknik mulakatlarda hatalar yapmam oldu.
  • cleric  (25.11.20 11:47:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.