[]

TTNet taahhüt bitiminde modem iadesi

Sözleşme yapıldığında verilen modemin ücreti aylık olarak faturaya yansıtılıyor diye biliyorum. Taahhüt bittiğinde "modem, kart vb cihaz varsa en yakın ttnet bayiisine teslim edin" mesajı ne alakadır? Hattımı kapattığım için müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum artık böyle bir internet hattım olmadığından. İlla götürmek mi lazım bu modemi?




 
evet bir kaç tanıdığımın başına da geldi sözleşmeyi bitirince modemi geri istemişler hatta modem bozulmuştu bunu da adam aylık ödemesine rağmen en sonda mal bedeli kadar faturalandırmışlar yani adam 2 kere modem parası ödedi, saçma sapan işler ya kimi nasıl dürteceklerini şaşırdılar.


  • nahtoderfahrung  (09.11.20 15:49:39 ~ 15:50:17) 
İlk dediğiniz cümle her sözleşmede geçerli değil. Ben 6 yıldır mesela hiç ücret ödemedim, ama üyeliğim bitince iade ettim.

çoğu zaman modemin fiyatı değil, kullanma ücreti oluyor, bunu da kampanyadan almıyorlar.
  • burfak  (09.11.20 17:20:17) 
Evet. Önce, modem ücreti alındığı için gerek yok dediler. Sonra istediler. Modemi götürdüğümüz halde de bir süre "teslim etmediniz, .... TL ödeyeceksiniz" diye mesajlar gönderdiler. Şimdi ses yok bakalım.


  • pro9it9is9  (09.11.20 18:46:34) 
benzer bir durumdayım. elimizde sözleşme var. modem ücreti taksitler halinde faturaya yansıtılacak diye. modemi geri istemediler ama sonrasında 250tl modem ücreti faturası kestiler. kavga devam ediyor.


  • scudman1  (09.11.20 20:03:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.