[]

Otel Temizlikçisi Hırsızlık Yapar Mı?

Her şey dahil konseptte bir rezidansta ev kiraladım. Otel gibi işletiliyor. Ücrete temizlik de dahil. Haftada bir gün temizlikçi kendi kartıyla odama girip temizlik yapacak. Yönetim, temizlik günlerini kendimiz seçemediğimizi belirtti. Şimdi, hafta içi ben yokken bu kadın evden bir şeyler çalabilir mi diye endişe duymaya başladım. Bunu yönetime sorduğumda "çalışanlarımıza güveniyoruz, böyle bir olayla karşılaşmadık" gibisinden bir şeyler dedi. Sizce endişe duymalı mıyım?




 
Ben şüphe duymam ama ziynet eşya, değerli elektronik vs de çok bırakmam ortada.


  • mg3929  (31.10.20 22:29:44) 
Yapabilir. Kamera sistemi caydırıcı olabilir.


  • etna  (31.10.20 22:34:08) 
200-300 tl bandında ip kameralar var onlardan monte et bir tane kayıt yapsın sürekli hareket algıladığında mesaj falan atıyor sana


  • basond  (31.10.20 22:35:28) 
Ben duyardim kesinlikle. Degerli seyleri kilitli bir yerde tutardım kasa yoksa kilitlenebilen valiz gibi.


  • ruby elixir  (31.10.20 22:35:33) 
Kasa alırdım sizin yerinizde olsam


  • Hallegadola  (31.10.20 23:14:16) 
hafif ama çok değerli şeyleri ortada bırakmayın yeterli. bir şey olmaz.


  • fever  (31.10.20 23:22:10) 
Sonuçta insan oğlu çiğ süt emmiş çok da güvenmemek lazım ama hor da görmemek gerek sonuçta her insan bir değil iyisinde var kötüsü de sizin yapmamız gereken elinizden geldiği kadar tedbirli olmak ve tedbir almak .


  • mehmetcayofficial  (31.10.20 23:48:15) 
Ben olsam eve sokmam evde yokken. Özel eşyalarını karıştırabilir, hırsızlık yapabilir. Bir sürü risk var


  • insomniac  (31.10.20 23:57:08) 
Kendi çalıştığı iş yerini soyan müdürler, yöneticiler varken böyle şeyleri her daim alt tabakadan ya da işçilerden beklemek haksızlık.
Böyle durumlarda baştan önlemini almalısın.

  • Erva  (01.11.20 00:15:27) 
şöyle düşün, daha önce bir müşteri "kolyem kayıp, temizlikçi mi aldı acaba" demiş olsa ve kolye bulunamasa, sen sorduğunda "geçen hafta bir müşteri kolyesini kaybetti ama İspat olmadığı için temizlikçiyi suçlamak istemedik" diye sana söyleyecekler miydi? bence yönetimin cevabı önemsiz.

ortada bir şey bırakırsan, onun yok olma ihtimalini de göze alırsın. çünkü neden almayasın? odada kaybolduğunda çok üzüleceğin ve para edecek şeyler bırakmayıp, para falan hiç tutma. değersiz eşyaların zaten çalışma riski yok. tavsiyem "bu kesin paralıdır ama paraları saklıyordur" da dedirtme kimseye. yanında hiç nakit yokmuş gibi davran. ütü vs yaptırdıysan, "bankada 100 liram olcaktı, çekip vereyim yarın, yanımda hiç nakit yok" falan demekten bahsediyorum.

böyle yerlerde fazla pimpirik olurum gerçi. istersen daha rahat ol sen.
  • lovemyself  (01.11.20 01:03:14) 
Kasa yok mu? Odadaki kasayi kullanin.


  • kuehles blondes  (01.11.20 01:04:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.