[]

duş alınca baş ve boğaz ağrısı

merhabalar,

son 3,4 yıldır saçımı yıkadığım zaman her ne kadar çok iyi kurutmuş da olsam yaklaşık 1 saat sonra boğazım ağrımaya sonra katlanarak başım ağrımaya başlıyor. daha önce devlet hastanesinde bunu bir KBB uzmanına söylediğimde kullandığın şampuandandır deyip geçiştirmişti ama şampuan, sabun, veya sadece su ile de yıkamış olsam hiçbir şekilde fark etmiyor.

6 ay önce alerji için KBBye gittiğimde tomografi çektiler ve sinüzit çıkmıştı. antibiyotik yazdılar ve doktorun söylediğine göre antibiyotik onu kurutmuştur tekrar tomografi çektirmeye gerek yok dedi.

ben bu dertten nasıl kurtulacağım.

tekrar kbb'den randevu aldım ama yine de fikirlerinizi almak istedim.

teşekkürler.

 
Acaba duş aldıktan sonra dışarı çıkıp soğuk alıyor olabilir misiniz. Bende de havalar serinleyince eğer bere takmazsam baş ağrısı oluyor. Ben bunun rüzgar yüzüme vurduğu için olduğunu düşünüyorum. Yani saçımı iyi kurutsamda böyle oluyor. Evde olsamda üşüyorsam bilhassa alnımı sıcak tutmak, bere takmak işe yarıyor.


  • rapisa  (30.10.20 13:44:27) 
Ayrıca serin havalarda boğazıma eşarp bağlıyorum veya boğazlı kazak giyiyorum.


  • rapisa  (30.10.20 13:45:53) 
Sinüzit kaynaklıdır büyük ihtimalle hem baş hem de boğaz ağrısı. Sinüsler tıkanınca baş ağrısı yapar, sonrasında açılıp da genizden geriye akınca boğaz ağrısı yapar. Uzun saçlı insanların kadın/erkek fark etmeksizin problemlerinden biridir.


  • varos cloudstrider  (30.10.20 13:59:38) 
Omrum boyu bunu cektim, caresini bulamadim. Yazin daha az olmakla beraber hala oluyor. Bende 1 saat sonra degil ertesi gun, dis etlerim aciyor ve basim agriyor. Ara sira doktora gittigimde sordum, hepsi ilk defa duyuyormus gibi bakti her seferinde bana.


  • robokot  (30.10.20 15:51:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.