[]

Şu balık yağı eczanede 79, internette yarı fiyatına. sahte midir?

internette balık yağı satan farklı sitelerde de benzer fiyatlarda: www.vitaminler.com

eczaneler tekini 79'a satıyor. farklı eczanelere sordum.

üreticisi orzax ın sitesinde de "ürünlerimiz sadece eczanelerde satılmaktadır." yazıyor.

geçen de eczacılar birliği başkanı internetteki gıda takviyelerinin yüzde 99'u sahte diyordu.

illa eczaneye 2 katı mı vereceğiz? yoksa ucuz olan kesin sahte mi? nasıl işler dönüyor? orzax "sadece eczanelerde" diyor ama 1000 tane sitede satılıyor ürünleri.

 
Vitaminler.comdan çok alışveriş yaptım hiç sahte ürüne rastlamadım genelde solgar alıyorum onları da teyit edebiliyorsunuz. Daha ucuz dermoeczane, pharma.... gibi gibi değişik bir sürü site var daha uygun fiyatlı ama ben buraya güvendiğimden buradan alıyorum.


  • kullanıcıadımbuolsun  (29.10.20 20:57:35) 
hocam ben phytorelief pastil ve bir şampuan için üreticilerini aradım ve sordum şu sitedeki ve fotoğrafını attığım ürün orjinal midir diye.. orjinal olduğunu söylediler. hepsi için diyemem ama belli başlı güvenilir sitelerden alındığı sürece sıkıntı olmaz. zaten söylediğiniz kişi eczaneler birliği başkanı :) elbette üyelerini koruyacak ve insanları korkutacak. eczaneler maskeyi, hiyenik pedi, kozmetik ürünleri de piyasaya göre yüksek fiyattan satıyor.

aynı vatan bilgisayardaki laptopu n11'den daha ucuza almak gibi düşünün.
  • jepa  (29.10.20 21:02:09) 
sahte degil.internet kullanmayi bilmeyenleri cezalandirma gibi dusunebilirsin.


  • ehti  (29.10.20 21:42:15) 
Ben internetten almıştım size kapsül almanızı tavsiye ederim. Çünkü bunları içmek eziyet. 1 şişeyi bitiremedim. 2 şişe almıştım. Vitaminler sitesine güveniyorum bemde oradan alıyorum bazen fakat bazen eczanedeki ürün ile kutusu farklı olabiliyor. İlaç firmalarını arayınca da diyorlarki "internetten satışı tavsiye etmiyoruz ama sahte de diyemeyiz araştırmak gerek". Bazı ilaçların hapı ikiye böldüğümde renk tonu biraz koyu veya farklı reyhası oluyor. Böyle şeyler yaşayınca eczaneden almaya karar verdim.


  • rapisa  (30.10.20 01:28:25) 
vitaminler.com güvenilir. Birkaç kere ürün aldım, supplementler falan da bunların, İstanbul'da bir sürü mağazaları var. Orijinal satıyorlar.


  • nhk ni youkosu  (30.10.20 01:39:45) 
sahte değil de bazen skt'si yaklaşan ürünler ucuz olabiliyor. ama dükkan gideri az veya hiç olmamasından dolayı ucuz olması normal tabi.


  • Unde bach canim  (30.10.20 02:07:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.