[]

Makarna Salatasi

Nasil yapiyorsunuz? Ben yapiyorum fakat hep bir yavan oluyor sanki, lezzet sirlariniz nelerdir makarna salatasi icin?

Tesekkurler:)


 
Sogan iyi sirke iyi domates


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.10.20 19:40:22) 
soğan iyi olabiliyor, tuzla biraz ovulmuş soğan her zaman daha iyi geliyor bana, normal salatalarda da, öbür türlü çok diri kalıyor. yeşil taze soğan da olur. yavan geliyorsa belki zeytinyağı az geliyordur? dereotu da seviyorum ben içinde. kornişon turşu da yakışıyor. bir de esas mayonez çok iyi oluyor tabi.

ben öyle bol yoğurtlu falan olanından yapmıyorum bu arada, galiba öyle bir türü var esas. daha çok salata görüntüsünde oluyor benimki, sizin dediğiniz tam hangisi bilemedim de ondan bunu yazma ihtiyacı duydum :)
  • nimberjack  (29.10.20 19:54:29) 
Makarnaya maydanoz kesinlikle çok yakışıyor. Kısırda bulgur ve salça koymak yerine makarna koymuş gibi bir şey oluyor genellikle yaptığım.mevzime göre taze soğan nane maydanoz vs koyarım. Bazen de rus salatası misali bezelyeli mısırlı mayonezli falan fa yaptığım oluyor.


  • yazdonumu  (29.10.20 19:54:56) 
Makarna salatası derken? Yoğurtlu ve garnitürlü olan mı? Ben onu makarna salatası olarak biliyorum da verilen tarifler başka bir şeye gidiyor...


  • cemallamec  (29.10.20 20:06:21) 
Birazcık ince rendelenmiş havuçla, kuru kuş üzümü ekle, o tatlı tat çok yakışıyor.


  • ekaterina  (29.10.20 20:09:31) 
çoban salatanın içine haşlanmış makarna katıyorum. üstüne ceviz falan. benim makarna salatası anlayışım bu :D


  • theseachange  (29.10.20 20:11:16) 
Makarnanın haşlama suyuna çok minicik bir defne yağrağı ekliyorum ocaktan almama 2-3 dakika kala.


  • Phoebe  (29.10.20 21:02:27) 
Maydanoz güzel oluyor katılıyorum. Ayrıca sosis de güzel oluyor.


  • naksidil  (29.10.20 21:46:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.