[]

Hey Şey Dahil Kiralık Ev?

İlk defa böyle bir konsept ile karşılaştım.

Ev şu:

www.sahibinden.com

İki şekilde kiralayabilirin:

1) Kira, aidat, internet, elektrik, ısınma, su, haftada 1 gün temizlik ve çarşaf değişimi bütün bunların hepsi dahil 2600 TL. Burada avantaj olarak ilave emlakçı komisyonu yok. Girerken sadece 2600TL kira + 2600TL depozito ödüyorum.

2) Yine her şey dahil konsept ama iki şey hariç: internet yok, kendiniz bağlatıyorsunuz, bir de temizlik ve çarşaf temizleme hizmeti yok. Ancak bu sefer de 2100 TL kira + 2100 TL depozito + 2100 TL emlakçı bedeli var.

Hangisi daha cazip sizce?

 
Sizin durumunuz için yorum yapıyorum: İlki daha cazip gibi. Zaten internet ve temizlik aradaki farkı kapatıyor. Ayrıca emlakçı parası vermemiş oluyorsunuz, bence bu güzel bir şey. İlki neredeyse otel gibi. Bütün konfor sunulmuş. Karsilayabiliyorsaniz kesinlikle ilki seçilmeli.


  • eylul  (29.10.20 14:30:53) 
1 daha cazip bence ama 2.600 liraya 1+0 stüdyo daire tutmak bana aşırı mantıksız geldi. Çok uçuk bir fiyat.


  • himmet dayi  (29.10.20 14:33:28) 
abi bu ev değil otel odası ve fiyat da aşırı kazık?

normal eşyalı 1+1 falan ev tutarsın artan parayla da temizlikçi çağırırsın yine eve.

HEM DE ESKİŞEHİR'DE YUH!
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.10.20 14:35:01) 
istanbul'da 1'e benzer sistemi olan bir evde yaklaşık 2 sene yaşadım. aşırı kolaylık. özellikle temizlik ve çamaşırla uğraşmamak. eskişehir için çok yüksek bir rakam ayrıca ev 1+0. para sorun değil ve illa burayı tutucam diyorsan 1 daha mantıklı.


  • scudman1  (29.10.20 14:52:04) 
bu fiyat pahalı demeye geldim üniversite caddesinde esparkın karşısında 2+1 eve 5 sene önce 600 lira veriyordum. şimdi olsun 1200. diğer masrafları da içine koysak 2000 lira ediyor taş çatlasın. 2600 vermek çok fazla ve küçücük ev. ayrıca koronadan dolayı şehirde öğrenci yok kiralar inanılmaz ucuzlamış diye duydum eskişehirli arkadaşlarımdan bu devirde bu para inanılmaz çok değil mi?

istanbulda pahalı bir yerde olsa 1 seçerdim. bu şekilde sorunuza da cevap vermiş oalyım. hatta linke tıklayana kadar olayı istanbulda pahalı bir semtte zannettim.
  • belkider  (29.10.20 19:07:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.