[]

not almak-planlamak-okuduklarınızı öğrendiklerinizi düzenlemek için

ne kullanıyorsunuz?(daha sürüyle şey var, yapmak istediklerim, gitmek istediklerim, belki bazı anılarım, iş ile ilgili kendime notlarım)

ben öğrendiğim konuları word dosyalarında tutuyorum, kitapların takibini excelde yapıyorum. planlarımı başka excel dosyasında yapıyorum fakat son zamanlarda notion, trello ve evernote gibi uygulamalar gördüm. bunları verimli kullanabilen var mı, bilmek isterim.

kısaca siz ne kullanıyorsunuz?
Güzel sistemi olan, paylaşmak isteyen? ))

 
Onenote
Alternatif: Evernote

  • prole  (17.10.20 23:05:57) 
Her sene küçük bir defter alıp okuduğum kitapları kısa açıklamalarla oraya not ederim. Bir Word dosyasında 2015'ten bu yana okuduğum kitaplar mevcut.

Diğer işlerim için bir planlamam yok.
  • black holes in the sky  (18.10.20 00:17:59) 
onenote ve qtext


  • nahtoderfahrung  (18.10.20 00:23:03) 
Google Keep ve Google Docs


  • boray eris  (18.10.20 00:42:25) 
kitaplara excel.
kişisel notlar, alıntılar ve ufak çizimlerim için paper.
günlük yapılacaklar için clear todos kullanıyorum.
  • pink cadillac  (18.10.20 00:51:56) 
Planlama için ajandam var. Word ve Excel tüm çalışmalarım için yeterli oluyor, PDF dosyaları için zaten DC var highlighterla çizerek okuyorum çalışıyorum çoğunlukla geri döndüğümde iyi oluyor. Son olarak Google Drive tabii ki, her şeyi güzelce tasnif edip depoluyorum kafa rahat


  • vedatchilipeppers  (18.10.20 00:53:24) 
Ben her şeye inanılmaz heves eden, çok farklı hobiler bulan ve her şeye saldıran bir tipim. O yüzden not almıyorum. Bir şeyi unutmazsam yaparım moduna girdim biraz rahatladım.

İş için mecbur not alıyorum. Toplantı notlarını onenote’da tutuyorum. Miro üzerinden aylık ve haftalık plan yapıyorum. Her gün yapmam gerekenleri giriyorum. Görsel olarak bütün bir ayı görmemi sağlıyor ve ne zaman neyi yaptığımı geçmişe yönelik görebiliyorum. Sonra pdf olarak export edip saklıyorum. Ayrıca günlük ajandam var.
  • jazzabel  (18.10.20 00:59:24) 
liste, ufak notlar için goole keep, daha büyük işler içn onenote.


  • celeron 300a  (18.10.20 02:35:59) 
Notion şimdiye kadar kullandığım en iyi not alma uygulaması. Aslında not alma uygulamasından da öte bir şey. Biraz kurcalarsanız seversiniz.


  • yeteramadenedimherseyi  (18.10.20 11:01:31) 
Anlık notlar için Google Keep;
Listeli yapılacak işler için ise Trello

  • werderweremem  (18.10.20 13:46:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.