[]

ankara'da 1200 liraya falan nerelerde ev tutardınız?

hadi önerileri alalım. seneye taşınmayı düşünüyorum şu an kafamdaki kira bu ama "karşim 200 daha fişekle şurada otur" derseniz öyle tavsiyelere de açığım tabii.

semt-mahalle önerisi istiyorum öncelikle aslında çünkü kafamda hiçbir şey yok. kira söyleme sebebim de bu kiralarda ahır harici ev tutulmayan mahalle önerecekseniz önermemeniz aslında :D


 
eryaman


  • jelly bear  (12.10.20 00:05:15) 
Eryamani daraltir misin biraz su an annemi ziyarete geldim eryaman kadar nufusu yok bu sehrin


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.10.20 00:09:20) 
Yenimahalle


  • cosmicgadin  (12.10.20 00:21:43) 
Dikmen'den falan çok rahat bulursunuz o paraya. Sokullu Mehmet Paşa'ya falan bakabilirsiniz.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (12.10.20 00:44:40 ~ 00:45:47) 
Yenimahalle mahallae olarak mi ilce olarakk mi? İlce olaraksa zaten ankaranin dortte biri yeni mahalle?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.10.20 01:02:48) 
Batıkent, Serhat, Ankamall yakınları falan olabilir de Yenimahalle'de ama oralar da sanayi bölgesi şimdi. Bin türlü insan vardır oralarda da. Dolayısıyla Bilkent gibi, Çinçin gibi insan profili direk şu diyemeyiz.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (12.10.20 04:02:59) 
Dikmen +1 sokullu tarafı merkeze yakındır hem. Öveçler ve ilkerin alt kısımlarında da o fiyatlara bulabilirsiniz. İlçe Çankaya oluyor buralarda. Tabii neye yakın olmak istediğinize bağlı.


  • kullanıcıadımbuolsun  (12.10.20 10:42:23) 
batıkent metro çevresi yürüme mesafesindeki apartmanlar. nezih yerlerdir. evler biraz eskidir. araba yoksa heryere metroyla kolayca ulaşırsınız.

200-300 fazla verip batıkentteki yeni batı ve botanik istasyonu çevresi. buralardaki evler biraz daha yeni.

dikmen taraftanda bakabilirsiniz. metro yok ama merkezi sayılır. yenimahallede iyidir. ama evleri dahada eskidir. Yenimahalle derken ivedik ve yenimahalle metro istasyonları çevresini kastediyorum. yoksa batıkentte yenimahalleye bağlıdır.

eryaman uzaktır. mamak, keçiören, sincen, etimesgut, pursaklar, demetevler, şentepe tarafları boşverin. buralar istanbulun ümraniyesi, sultanbeylisi gibidir. öğrenci dostu değildir.

daha ciks takılırsan para varsa çayyolu, ümitköy, çankaya birlik sancak mahalleleri, oran vs... çankayada 1700-1800 e ev bulurusun

aslında iş yerinize yada öğrenciyseniz okulun yerine göre öneri yapmak daha iyi olur. ankara ufak bir şehir değil.
  • morcivert  (12.10.20 11:19:37) 
eryaman +1


  • mikahakkinen  (12.10.20 14:39:38) 
Bi yere yakin olmama gerek yok evden calistigim icin genelde ama medeniyete genel anlamda yakin olmak isterim. Dikmen asiri iyiymis ya bu arada hem yakin ulasmak isteyecegim her yere hem de lokasyonuna gore kiralar gayet makul.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.10.20 18:07:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.