[]

Kimyasal etkisindeki bir insan

Kimyasal madde etkisindeki bir insan, bu kimyasal madde ekstazi olabilir, ağır bir psikolojik ilaç olabilir ya da benzeri, o madde etkisinde olduğu süre boyunca yaptıklarından sorumlu mudur? Ya da şöyle söyleyeyim asıl merak ettiğim konu şu, alkol de olduğu gibi kimyasal etkisindeki tavırları dakika bilinçaltı mıdır, yoksa tamamen şekil değiştirmiş, zıt, modifiye bir davranış şekli, veya düşünce de gösterebilir mi? Lütfen tahminden ziyade bilgisi olanlar cevap versin.




 
sorumluluktan kastınız hukuki ise evet sorumludur.


  • red g  (09.10.20 09:53:02) 
Bir sorumluluk mevzusunu bir kenara bırakıyorum bilinçaltı mıdır değil midir, bilinçaltı olmama ihtimali var mıdır


  • lost aci soyler  (09.10.20 09:55:02) 
Kendi deneyimlerime dayanarak cevap veriyorum. Psikolojiyi etkileyen seratonin arttırıcı etkili ilaçlar kullandığınızda yasal olarak sorumludur. Fakat bu tür ilaçlar kişinin davranışlarını değiştiriyor kişi aslında kendisi gibi davranmıyor. Beynindrki bazı hormonlar farklı salgılanıyor. Sonuç olarak normalde kafasına takacağı bir şeyi önemsiz birşeymiş gibi umursamaz davranıp ilaçların etkisi geçtiğinde pişman olabiliyor. Bilinçaltı ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum daha çok dünya umurumda değil kafası oluyor.


  • rapisa  (11.10.20 04:48:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.