[]

Z kuşağı hedefi ve konsol fiyatları

adamlar açık açık z kuşağına yanlarken belki de yapılabilecek en falso hareket tam yeni nesil konsol çıkış döneminde yüzde 50 ek vergi değildir de nedir? emlak vergisini artırsan bunun yüzde 1'i etkilemezdi gençleri. konsola ek vergi koyup ne kadar dövizi ülke içinde tutabilirsin ki?

belki takip etmiyorsunuz ama bütün oyun platformlarında bu konuşuluyor ve bu platformları takip edenlerin neredeyse tamamı genç.

"aaah kardeşim bu gençler bilmez hastane kuyruklarını..." diyenler şu olayın gençlerdeki yansımasını bilse bırak ek vergiyi kdv almaz.

ne diyorsunuz? yoksa şahane dahiyane bir hamle mi bu?

 
Önce temel ihtiyaçlar sonra luksler diyorum.mario da oynamayı verin.


  • Techsavvy  (05.10.20 19:53:34 ~ 19:54:52) 
Yapılan en büyük hata bütün z kuşağının akp karşıtı olduğunu zannetmek. Aksine akp destekçisi z kuşağı sayısı akp destekçisi olmayan z kuşağı sayısını 3 e katlar. Ayrıca o bu işlere kızıp oy atmıcam diyen kişi sayısı vatan partisinin seçmeninin tamamının yarısıdır.


  • paramolacak  (05.10.20 19:53:43) 
@param olacak: burada o oranların tam tersi yazıyor ama: www.karadenizgazete.com.tr


  • ya ben lan neyse  (05.10.20 19:55:44) 
Turkiyede zaten konsol alan kesim orta-üst sınıf çoğunlukla seküler seçmen bedava ps5 bile dagitsa iktidara oy vermezler zaten.ayrica doviz uctu,araba almak hayal oldu buna rağmen akp'nin herhangi bir oy kaybı yaşamayacaktır


  • kreatin  (05.10.20 20:41:37 ~ 21:01:24) 
1 Anket sonuçları TR gibi bir ülkede sadece sayılardan ibarettir.
2 CHP nin yaptırdığı ankette tabi ki söylem ve çıkarım bu olacak, sana tavsiye, istanbulda isen en yakın zamanda Fatih'te sokaklarda dolaş, bağcılara, esenyurt'a git bak gerçeklik oralarda.

  • paramolacak  (05.10.20 21:00:10) 
@param: güzel kardeşim bu araştırmayı yapan şirketin sahibi ak partiden mv aday adayı oldu nasıl ciddiye alalım biz seni?


  • ya ben lan neyse  (05.10.20 21:49:11) 
hocam ben de çok üzgünüm konsol fiyatlarına çıksa da alsak diye bekliyordum kaç zamandır ama nolur bu ülkede böyle şeylerin bir şeyi değiştireceğine inanma üzülürsün.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (05.10.20 21:52:27) 
@yaben Alma kardeşim beni ciddiye bu duyuruyu da silme bende favorilere aldım önümüzde ki ilk seçim zamanı tekrar bir araya gelelim, z kuşağının oy oranlarına bakalım. Umudunu ve ümidini takdir ediyorum, keşke senin gibi olabilsem.


  • paramolacak  (05.10.20 22:03:51) 
@param: sahibi akp'li şirketin anketine "chp yaptırmış" diyorsun. z kuşağı yüzde 75 akp'yi destekliyor diyorsun. seni kimse ciddiye almaz. ben silmem mod. silmezse.


  • ya ben lan neyse  (05.10.20 22:12:12) 
Sorgulayabilecek bir nesil yetişmiyor. Z kuşağı inanılmaz sıkışmış bir nesil oldu maalesef. O yüzden siyaseti banal bulacaklarını ve seçimlere katılım oranlarının git gide düşeceğini düşünüyorum. ((bkz: Kaynak götüm))


  • roket adam  (05.10.20 22:56:28) 
Yakın zamanda bir seçim olsa, danışmanlardan biri illa ki bu konuyu dile getirir gençlere bir göz kırpılırdı.

Fakat @paramolacak'ın tahminine ben de katılıyorum, muhalif kesim pek evlenmeyen, evlense de 1 çocuk ile aileyi sürdüren bir zihniyete sahip genel olarak (hdp seçmenini ayrı tutuyorum)

Aksine AKP seçmeni ise genç yaşlarda evlenip 2-3 çocuk yapan genel Anadolu İnsanı, Reisicumhur "en az 3 çocuk" derken bu tavsiye ile dalga geçen muhalefete de selam olsun!
  • John Bloor  (06.10.20 11:29:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.