[]

Paris'te online ev bulunabilecek site/kiralik daire,studyo vs...

Bir arkadasim icin lazim, 10larca site buldu, en meshurlarindan spotahome,uniplaces vs var, ama hem zaten cok cok az var evler, hem de ne olumlu ne olumsuz donus alabiliyor. Uzaktan rahatlikla guvenle ev bulunabilecek siteler varsa bildiginiz simdiden tesekkur ederiz.

Ya da etrafinizdan evini kiralayan/birakan birileri varsa. Kriterleri; 2.kat ustuyse asansor olmasi, icinde tuvalet olmasi. Olsa super olur denen; camasir makinesi olmasi, Paris icinde olmasi ya da banliyo olarak Vichy,Bouglogne gibi bati'daki bolgeler.


 
Facebook'ta Turk Ogrenciler - Paris diye bir grup var. Ben ordan bulmuştum.


  • yeteramadenedimherseyi  (01.10.20 19:12:37) 
  • but that was just a dream  (01.10.20 19:18:36) 
O gruptan bisey cikmadi ya. Lokavize bakiyorum tesekkurler. Baska tavsiyelere acigim hala ne kadar opsiyon o kadar iyi.


  • mirafiori  (01.10.20 19:29:37) 
Uzaktan nasıl ev bulacak anlamadim?
Anladığım su an fransa'da degil, hâliyle isi de yok?

Bunlar yoksa zor is. En mantıklısı airbnb falan yapıp oraya gidince bulmak. Çünkü fransa'da kiracıların hakları cok fazla olduğu icin ev kiralayanlar dosya hazırlatiyor, calistigina dair bilgi falan istiyor. Hatta kalici sözleşme yoksa o bile büyük sikinti.
  • logisticsmanager  (01.10.20 22:56:14) 
İşte bikaç haftaya gidecek öğrenci olarak, Türkiye'deyken bu tarz siteler aracılığıyla bişeyler ayarlasın gittiğinde hazır olsun, gerekirse 1-2 gün airbnb yapıp kontratı imzalayıp girer. Bu tarz siteleri istemesinin bir sebebi de fransız ev sahiplerinin politkaları.


  • mirafiori  (01.10.20 23:37:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.