[]

Türkiye’de ucuz Avrupa’da pahalı şeyler

Nelerdir arkadaşlar? Ki ilk önce sormam gereken soru, öyle bir şey kaldı mı ? Eğer böyle şeyler var ise az bi bütçem var Türkiye’den Avrupa’ya şu an neler satabilirim?




 
Ürün değil emek ucuz. Avrupa’dan araba getirip burada parça ve işçilik dahil 5’te 1’i fiyatına tamir ediyorlar. Almanya’da 5000 Euro istedikleri arabayı sanayide 600 Euroya hallettiler.


  • advest  (01.10.20 13:22:23) 
Tüm Türk market ürünleri :)


  • superfluid  (01.10.20 13:51:48) 
Şu anda aklına gelebilecek nerdeyse her şeyn en ucuz olduğu ülke türkiye.senin bu soruyu daha öncede sorduğunu hatırlıyorum,senin gibi bir sürü kişide soruyor.bu günler bu işe başlamak için en uygun zamanlar.burada en önemli nokta türkiyeden tek tek ürün göndermeyi düşünüyorsanız o kısım zor,satmak istediğiniz ürünleri hedef ülkenizde tutmalısınız.

Hacmin ne boyutta olduğunu şu şekilde açıklayabilirim.istanbul frankfurt nakliyeyi normal koşullarda 2750-3000 euro arasında yaparız,son çıkan frankfurt 5 nokta boşaltmalı aracı 4400 eurodan aldım,bunun son müşteri maliyeti 5000 euronun üzerinde.

Pandemi öncesinde araçların yağ değişimlerini yurtdışında yapardık,kendi binek araçlarıma bile yağı filtreyi yırtdışından temin ederdim.şu anda yoğun bir şekilde madeni yağ götürüyor insanlar.benim en son gönderdiğim castrol 5w30 ll 5 litre yağ şu an almanyada 40 euro bandında,bulgaristanda toptan satışı 63 leva perakendesi 80-90 leva bandında.63 leva şu an 300 liraya yakın,aynı ürün türkiyede geçen hafta 195 liraydı,bu hafta 210 lira filan,bunlar internette perakende fiyatlar,toptanda bu rakamların altına iniyor.yüzde 50 lik bir fark sözkonusu.

Bildiğini!tanıdığınız hangi ürün varsa bunun üzerine yoğunlaşın ve hedef ülkede ürün tutun,böyle bir şansınız yoksa amazondan faydalanın.
  • duptıs  (01.10.20 14:17:16) 
Dolarin 5 kusur oldugu donemlerde dugun icin gelen yabanci arkadaslar AVMlerdeki yuksek kalite tekstil urunlerini somurmustu. Almanyada fabrika teknisyeni olan arkadas dugunde giymeye 3000 liralik takim elbise alip, "Olm ben bunu her dugune giyerim bundan sonra" olmustu.


  • cleric  (01.10.20 14:36:01) 
su, kuruyemis


  • try again fail again fail better  (01.10.20 15:37:06) 
Kuaför ve diş tedavilerinin pahalı olduğunu söylemişti arkadaşlar.


  • pro9it9is9  (01.10.20 18:22:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.