[]

Istanbul için etkinlik tavsiyesi

Neredeyse 2 senede bir görüştüğümüz, fuckbuddy diyebileceğim yabancı bir kız arkadaşım ülkesinden Istanbul'a gelecek. Gezmeyi tozmayı epey seven biri. Haftasonu 2 günü birlikte geçireceğiz fakat bu corona döneminde neler yapabiliriz bilemedim. İlk gün için adalar gezisi planladım ama ondan da pek emin değilim. Başka neler yapılabilir?




 
İlk kez geliyosa tarihi yarımada ziyareti, yemek arası, arından ortaköy boğaz turu, akşam birası + yemek. istiklal marşı ve kapanış.

ikinci gün de otelde takılın.
  • himmet dayi  (01.10.20 00:58:46) 
Aslında İstanbul'a daha önce defalarca gelmiş biri. Muhtemelen hepsini gezip görmüştür. Ama yine de teklif edeceğim, belki bazı tarihi yerlere gitmemiştir. Otelde takılın derken? Ben ilk gün ada'da bir otelde, 2. gün de benim evde kalırız diye düşünmüştüm :)


  • fobfilm  (01.10.20 01:02:39) 
Ya kasma o zaman. İstanbul'u görse ne olacak. Güzel şık bi restorana gidersiniz akşam. Sabahtan da hava güzelse az bi yürüyüş, öğlen birası. İlla bi yer görecek diye uğraşma.

Otelden kastım, illa otel olmasına gerek yok. Yani samanlık seyran olur işte.
  • himmet dayi  (01.10.20 01:05:19) 
bogazda kahvalti ustu ilerden* sola saparak ataturk arboretumu. donuste conrad roof'ta takilmaca ustu yatis.

ikinci gun otelde kahvalti-check out derken istikamet aya nicola (balat'taki, 10 gibi orada olun) ayinler arasindaki 7 farki gostermek icin oradan cikista gul camii. ogle yemegi balat kultur evi (mantisi iyidir) ustu kizil lise. ayvansaray'a dogru ara sokaklar, nostaljik dukkanlar oradan atlayip kumkapi (ilgisini cekerse surlarda falan yuruyus, belki outdoor*) 2 duble bir seyler, derken kapanis. (pazar aksam sahil trafigine dikkat)
  • ateistanbul  (01.10.20 01:19:40) 
Balat’a giderseniz perispri’ye götür çok güzel bi restoran.

Yanlış hatırlamışım adını düzelttim. Thnx to @bruce.
  • ekaterina  (01.10.20 12:13:17 ~ 13:52:37) 
araç varsa marmara bölgesinde bungalov kiralayabileceğiniz biyere gidin takılın 2 gün


  • ayin yazari  (01.10.20 13:27:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.